Máš pravdu, toto oslovenie nebolo múdre. Ja som niekedy taký slon v porceláne Tvoje argumenty sú dobré, nemám asi čo vytknúť. Akurát by ma fakt zaujímalo (bez rypania, prisahám), že kto tam takéto udelatko schválil a či na tej porade odznelo, na čo by ho mohli použiť. Myslíš, že o tom AN vedel?
Láskavá, chápavá, empatická. Posielam extra
Díky, vracím ! Nesmíme se dát, oni by nás tady ukousali !
Tak ted jsi me pobavila. Nikdo tady nema vic priznivcu nez ty a soude podle prispevku te @ReBeka bude brzy nasledovat.
Jezis ja bych chtel bejt tak tak “kousanej” jako ty.
Ále nekecej.
Co by jste si holky bez nás počaly. Nedokážu si představit jaké sporty by jste si vymýšlely, kdyby nás chlapů nebylo.
Velmi rozumny pohled na vec.
Tvrdě pracujících žen je plný svět, ale kromě protestů si samy pro sebe moc zábavy nevymýšlejí.
Vidíš a já chtěl nadhodit téma jak vylepšit samostatnou rozvinutou ženskou společnost a hned jsem bitý.
Tak jsi mela zase pravdu. Sakra…
Docela by mě zajímalo, jak si takovou společnost představuješ. To bychom tam fakt byly úplně samy?
Takové rozhodnutí by záleželo pouze na přání ženského sejmu.
Jsem přesvědčený, že by jste se nevydaly cestou sexmise.
Nerozumieš struktúram a schopnostiam ludi ktory su pri peniazoch. Nevieš ako sa robia natlaky a vyhrazky svojim zamestancom. Zmluvy ktore zarucia mlcanlivost zamestnanca pod hrozbou vysokych financnych pokut a pod. Urobia z teba toho najhorsieho cloveka a totalne ta zrujnuju. Pozri ako ukoncili kauzu motora Ferrari. Co o tom vieme ? Nič !
Takze nieje to o tom ze prejdes k inemu zamestanavatelovi a vsetko mu vytrubiš. Ano nejake veci okolo auta ano. Ale nie cierny biznis. V podstate si chrania svoj biznis nech to stoji co to stoji. Cista mafia…
Máš pravdu, tieto veci môžu byť tým, čo núti ľudí držať jazyk za zubami. Asi som bola v tomto fakt naivná…