FIA uzavrela kauzu nastavovania svetlej výšky Red Bullu, ale aj vody v pneumatikách McLarenu | Magazín F1 - F1online.sk

Máš pravdu, toto oslovenie nebolo múdre. Ja som niekedy taký slon v porceláne :slight_smile: Tvoje argumenty sú dobré, nemám asi čo vytknúť. Akurát by ma fakt zaujímalo (bez rypania, prisahám), že kto tam takéto udelatko schválil a či na tej porade odznelo, na čo by ho mohli použiť. Myslíš, že o tom AN vedel?

Láskavá, chápavá, empatická. Posielam extra :heart:

1 Like

Díky, vracím :heart:! Nesmíme se dát, oni by nás tady ukousali :smile: !

2 Likes

Tak ted jsi me pobavila. Nikdo tady nema vic priznivcu nez ty a soude podle prispevku te @ReBeka bude brzy nasledovat.

Jezis ja bych chtel bejt tak tak “kousanej” jako ty. :smile:

3 Likes

Ále nekecej. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Co by jste si holky bez nás počaly. Nedokážu si představit jaké sporty by jste si vymýšlely, kdyby nás chlapů nebylo. :grinning:

1 Like

Velmi rozumny pohled na vec. :+1:

Tvrdě pracujících žen je plný svět, ale kromě protestů si samy pro sebe moc zábavy nevymýšlejí.

@Ferda No vidíš, jak jste se hned proti nám spojili! Stačilo chvíli počkat :smile: .

3 Likes

:grin:
Vidíš a já chtěl nadhodit téma jak vylepšit samostatnou rozvinutou ženskou společnost a hned jsem bitý. :laughing:

1 Like

Tak jsi mela zase pravdu. Sakra…:smile:

1 Like

Docela by mě zajímalo, jak si takovou společnost představuješ. To bychom tam fakt byly úplně samy?

1 Like

Takové rozhodnutí by záleželo pouze na přání ženského sejmu.
Jsem přesvědčený, že by jste se nevydaly cestou sexmise.

https://www.youtube.com/shorts/-jMCs8EX--0

1 Like

Nerozumieš struktúram a schopnostiam ludi ktory su pri peniazoch. Nevieš ako sa robia natlaky a vyhrazky svojim zamestancom. Zmluvy ktore zarucia mlcanlivost zamestnanca pod hrozbou vysokych financnych pokut a pod. Urobia z teba toho najhorsieho cloveka a totalne ta zrujnuju. Pozri ako ukoncili kauzu motora Ferrari. Co o tom vieme ? Nič !
Takze nieje to o tom ze prejdes k inemu zamestanavatelovi a vsetko mu vytrubiš. Ano nejake veci okolo auta ano. Ale nie cierny biznis. V podstate si chrania svoj biznis nech to stoji co to stoji. Cista mafia…

Máš pravdu, tieto veci môžu byť tým, čo núti ľudí držať jazyk za zubami. Asi som bola v tomto fakt naivná…