FIA uverejnila štartovú listinu pre rok 2024, Sauber vyrukoval s novým názvom | Magazín F1 - F1online.sk

Medzinárodná automobilová federácia v piatok dopoludnia uverejnila štartovú listinu pre nadchádzajúcu sezónu, vďaka ktorej sme spoznali nový názov celku z Hinwilu. Švajčiarsky tím, ktorý posledných šesť rokov vystupoval ako Alfa Romeo, sa v budúcom ročníku premenuje na Stake F1 Team Kick Sauber.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137904/fia-uverejnila-startovu-listinu-pre-rok-2024-sauber-vyrukoval-s-novym-nazvom

No nazev dost hroznej, to vymyslel @PUFF ne?

Skoda.Alfa Romeo bol lepsi,tradicny nazov.Pripominalo mi to ,ked Alfa Romeo pretekala zaciatkom 80 tych rokoch.Mali prekne monoposty vo farbach Marlboro.

Takže stále Sauber.

Stake F1 Team Kick Sauber

ako by povedali fred a george, povedz to pat krat po sebe :slight_smile:

Kick rozdává miliardy sem tam…
Tak to může být fajnovy deal. :slightly_smiling_face::+1:

ale tak zase Stake Kick stoji zato.

Kiks mistni fanynka Russella se dockala, svuj tym F1 no kdo to ma :sunglasses:

Kde je ji konec.

Jo jinak…
Scuderia AlphaTauri se chtěla přejmenovat kvůli sponzorům a identitě, tak to přejmenovali na Scuderia AlphaTauri RB?

Nebo ještě Ricciardovi bělí zuby a představovačka teprve bude?

1 Like

Racing Bulls sa im prestalo pacit a teraz riesia co mohlo byt RB. Ja by som im aj napisal, ze Rainbow Bull by bolo dobre…

Príšerné meno. Dúfam, že pre komentátorov a všeobecnú verejnosť to bude v skratke tím Sauber a nie tím Stake.

Alpha Tauri po toľkom cirkuse nakoniec ostala pri tom istom mene a pridala tam RB… vtipné…

Nejlepší název ma AM :slightly_smiling_face:

Red Bulls Racing a Hedgehog Racing Bulls

Williams ide bomby bez titularneho sponzora…sa “■■■■■■■ po Ferrari