Ale kto vytvori ten prvotny program?
Myslíš, že prvotní program byl spuštěný bez aktualizací?
Nemožné.
Ferdo nechtěl bys dělat testera? Přes tebe by nic neprošlo.
Já bych všude vrátil ovládací kolečka a bylo by po ajťácích.
K čemu mi je na pračce 50 základních programů, ale všechny jsou nastavené na 40°C. Pračka pak pere 2:30 minut. Přitom na 60°by dokázala prádlo vyprat za hodinu.
Prý je to kvůli ECU.
Jenže při tak nízké teplotě v pračce bují bakterie a jde z ni smrad jak z kanálu.
Proto se musí jednou týdně dát do pračky nějaký nějaký chemický bordel a pračku zapnout bez prádla na 90°.
Skutečně je to dokonalé ECO.
Jen zapoměli do návodu připsat “Aby pračka nejela na vyvářku dvě hodiny zbytečně, nezapomeňte do bubnu přiadat alespoň jednoho ajťáka”.
Přesně! Moje slova.
To samé je to z myčkou. Už třicet roků používám jeden program, ale pokaždé musím na dnešním digitalu rolovat jako bych myčku viděl poprvé. Přitom by mi stačil jeden knoflík. Tahem zapni-stiskem vypni.
Já už používám jenom ten program na pul hodiny. Umyje to uplně stejně jako když tam dáš nějak super eco mód nebo nějakej hardcore mod a je to asi tak 3x - 4x rychlejší.
Samozřejmě. Od toho přece myčka je, aby myla. Proč musí ajťáci z tak jednoduché věci dělat čekárnu.
Nebo plynový kotel. Než se k němu dostali ajťáci, tak tak stačil jeden knoflík a dvě kolečka. Jedno kolečko na teplotu topení a druhé na teplotu užitkové vody.
Dnes je na kotli dotykový display na kterém si teplotu vody do topení sám nenastavíš. Ovládání teploty je totiž skryté v servisním menu a když neznáš kód, tak se k nastavení teploty nedostaneš a musíš servisního technika.
A pak že se mluvit sprostě nesmí.
Opakovat opakovat.
Ale tak trest 30 000, za to ze bol pouzity vulgarizmus, to je brutal vela. Nech to zakazu, ale trest bude napomenutie a mozno pokuta 1000 e, tak v pohode… neverim, ze niekto z tych ludi schvalne pride na tlacovku a zacne nadavat… A ked sa to stane, napr Max alebo Charles, tak co zivot ide dalej, ved to nebolo umyselne… A stale vravim v kontexte ako to dvaja pouzili, podla mna ani nie je nadavka. trochu expresivnejsie vyjadrene ze nefungovalo auto… Ako ja osobne nenadavam, toto robit kvoli nednemu F**k je hlupost podla mna.
alebo si treba precitat navod
Už píšou i v manuálu, že bez ajťáka v bubnu pračka nepoběží správně?
Když už je po 10 hodině, pro pobavení pasáž z manuálu na takový ten mopovysavač. U manuálu se i zasměješ. Docela mě to zaskočilo.
Tenhle návod je spešl pro Amíky?
To je na tom to nejlepší, tahle pasáž tam anglicky není, je to jen česky a slovensky.
V tom případě bude ten vysavač lacinější než robertek.
Asi jsme u nás více vynalézaví.
Zlaté české čičky?
keby to tam nebolo tak uz Ferda fandi Redbullu.