FIA udelila prvú pokutu za vulgarizmy, nevyhol sa jej pilot rely | Magazín F1 - F1online.sk

Ale kto vytvori ten prvotny program?

Myslíš, že prvotní program byl spuštěný bez aktualizací?
Nemožné.

Ferdo nechtěl bys dělat testera? Přes tebe by nic neprošlo. :grin:

5 Likes

Já bych všude vrátil ovládací kolečka a bylo by po ajťácích.
K čemu mi je na pračce 50 základních programů, ale všechny jsou nastavené na 40°C. Pračka pak pere 2:30 minut. Přitom na 60°by dokázala prádlo vyprat za hodinu.
Prý je to kvůli ECU.
Jenže při tak nízké teplotě v pračce bují bakterie a jde z ni smrad jak z kanálu.
Proto se musí jednou týdně dát do pračky nějaký nějaký chemický bordel a pračku zapnout bez prádla na 90°.
Skutečně je to dokonalé ECO.
Jen zapoměli do návodu připsat “Aby pračka nejela na vyvářku dvě hodiny zbytečně, nezapomeňte do bubnu přiadat alespoň jednoho ajťáka”.

1 Like

Přesně! Moje slova. :grinning:

3 Likes

To samé je to z myčkou. Už třicet roků používám jeden program, ale pokaždé musím na dnešním digitalu rolovat jako bych myčku viděl poprvé. Přitom by mi stačil jeden knoflík. Tahem zapni-stiskem vypni. :grin:

1 Like

Já už používám jenom ten program na pul hodiny. Umyje to uplně stejně jako když tam dáš nějak super eco mód nebo nějakej hardcore mod a je to asi tak 3x - 4x rychlejší. :smiley:

1 Like

Samozřejmě. Od toho přece myčka je, aby myla. Proč musí ajťáci z tak jednoduché věci dělat čekárnu.
Nebo plynový kotel. Než se k němu dostali ajťáci, tak tak stačil jeden knoflík a dvě kolečka. Jedno kolečko na teplotu topení a druhé na teplotu užitkové vody.
Dnes je na kotli dotykový display na kterém si teplotu vody do topení sám nenastavíš. Ovládání teploty je totiž skryté v servisním menu a když neznáš kód, tak se k nastavení teploty nedostaneš a musíš servisního technika.

A pak že se mluvit sprostě nesmí.

2 Likes

Opakovat opakovat. :grin:

Ale tak trest 30 000, za to ze bol pouzity vulgarizmus, to je brutal vela. Nech to zakazu, ale trest bude napomenutie a mozno pokuta 1000 e, tak v pohode… neverim, ze niekto z tych ludi schvalne pride na tlacovku a zacne nadavat… A ked sa to stane, napr Max alebo Charles, tak co zivot ide dalej, ved to nebolo umyselne… A stale vravim v kontexte ako to dvaja pouzili, podla mna ani nie je nadavka. trochu expresivnejsie vyjadrene ze nefungovalo auto… Ako ja osobne nenadavam, toto robit kvoli nednemu F**k je hlupost podla mna.

alebo si treba precitat navod

1 Like

Už píšou i v manuálu, že bez ajťáka v bubnu pračka nepoběží správně?

Když už je po 10 hodině, pro pobavení pasáž z manuálu na takový ten mopovysavač. U manuálu se i zasměješ. Docela mě to zaskočilo. :sweat_smile:

2 Likes

Tenhle návod je spešl pro Amíky? :grin:

To je na tom to nejlepší, tahle pasáž tam anglicky není, je to jen česky a slovensky. :smiley:

V tom případě bude ten vysavač lacinější než robertek. :grin:

Asi jsme u nás více vynalézaví. :smiley:

Zlaté české čičky? :crazy_face:

1 Like

keby to tam nebolo tak uz Ferda fandi Redbullu.

2 Likes