Moje děti si hrály venku nonstop a vyrostli z nich slušní lidé i když občas utrousí nějaké nespisovné slůvko.
Pro mé děti byl trest když by si nemohly jít hrát na čerstvý vzduch. Pro dnešní děti je to odměna.
Jak dokážeš plácat jedno přes druhé a tvářit se, že mluvíš stále k tomu stejnému
Přidat nějakou myšlenku bys nezvlád?
su dva druhy ludi, jeden rozumie aky je rozdiel medzi korelaciou a kauzalitou a dokaze rozpoznat o co sa jedna a druhy nevie co to je.
A jaký mají tyhle dva významy na sprosté slova?
Dneska je taky každej citlivej…
Trumpa na vás! 🫡
no vsak vravim…
a vidim, ze uz aj zatraceny_mitsubis si sem prisiel liecit komplex z cudzich slov, tak to radsej na dnes balim.
Cizí slova s tématem samozřejmě nic společného nemají, ale budiž.
Ještě přidej slovo konzistence s vysvětlením významu ať se všichni pobavíme.
dalsia argumentacna podnozka. vola sa to falosny konsenzus.
Lebo za to ze sa to niekde deje neznamena ze by to tak malo byt. Tito atleti su vzorom pre celu generaciu deciek ci mladych sportovcov, ktori ich sleduju a to najmenej co mozu urobit ako vzor je ze ked davaju oficialny rozhovor do medii tak ukazu ze sa da nazor a emocie vyjadrit aj slusne.
Prave preto mi vobec nevadi ak maju dostavat penalizacie za to ze si nevedia riadne plnit svoje medialne a imidzove povinnosti voci sportu v ramci oficialnych vyjadreni.
Pre kontext opat zopakujem ze iny nazor mam na vypipane nadavky vo vypatej situacii pocas zavodu, kde mi regulacia pride viac na hrane.
Ziadny zakaz nicoho este nepriniesol spolocnosti cieleny efekt, len sa to oj3bavalo a bude oj3bavat
Prvy co sa chytil
Nechytil ses nahodou ty?
Povedz, ze aspon ty si pochopil co som napisal
Tak ty tohle píšeš dlouho, ale víš, že ti to zahrnuje i věci, který tam reálně nemyslíš
Divil bych se, kdyby Ferrari nezměnilo uspořádání ramen předního zavěšení
Myslím, že Ferrari přešlo na pull rod na předním zavěšení, takže nejdřív budou potřebovat vědět, co a jak… Pak asi budou zkoušet různé rozsahy.
McLaren už může zkoušet gigantické rozsahy. Tenhle anti-dive je giga extrém.
No McLaren asi velký favorit…
Není, jen si rozšířili pracovní okno i lepší přístupovost, když to budou měnit se setupem