FIA udelila prvú pokutu za vulgarizmy, nevyhol sa jej pilot rely | Magazín F1 - F1online.sk

su dva druhy ludi, jeden rozumie aky je rozdiel medzi korelaciou a kauzalitou a dokaze rozpoznat o co sa jedna a druhy nevie co to je.

2 Likes

A jaký mají tyhle dva významy na sprosté slova?

Dneska je taky každej citlivej…
Trumpa na vás! 🫡

no vsak vravim…
a vidim, ze uz aj zatraceny_mitsubis si sem prisiel liecit komplex z cudzich slov, tak to radsej na dnes balim.

2 Likes

Cizí slova s tématem samozřejmě nic společného nemají, ale budiž.
Ještě přidej slovo konzistence s vysvětlením významu ať se všichni pobavíme.

dalsia argumentacna podnozka. vola sa to falosny konsenzus.

1 Like

Lebo za to ze sa to niekde deje neznamena ze by to tak malo byt. Tito atleti su vzorom pre celu generaciu deciek ci mladych sportovcov, ktori ich sleduju a to najmenej co mozu urobit ako vzor je ze ked davaju oficialny rozhovor do medii tak ukazu ze sa da nazor a emocie vyjadrit aj slusne.
Prave preto mi vobec nevadi ak maju dostavat penalizacie za to ze si nevedia riadne plnit svoje medialne a imidzove povinnosti voci sportu v ramci oficialnych vyjadreni.

Pre kontext opat zopakujem ze iny nazor mam na vypipane nadavky vo vypatej situacii pocas zavodu, kde mi regulacia pride viac na hrane.

1 Like

Ziadny zakaz nicoho este nepriniesol spolocnosti cieleny efekt, len sa to oj3bavalo a bude oj3bavat

:man_facepalming:

Prvy co sa chytil :hedgehog:

Nechytil ses nahodou ty?:grinning:

Povedz, ze aspon ty si pochopil co som napisal

Tak ty tohle píšeš dlouho, ale víš, že ti to zahrnuje i věci, který tam reálně nemyslíš

1 Like

Divil bych se, kdyby Ferrari nezměnilo uspořádání ramen předního zavěšení

Myslím, že Ferrari přešlo na pull rod na předním zavěšení, takže nejdřív budou potřebovat vědět, co a jak… Pak asi budou zkoušet různé rozsahy.
McLaren už může zkoušet gigantické rozsahy. Tenhle anti-dive je giga extrém.
No McLaren asi velký favorit…

Není, jen si rozšířili pracovní okno i lepší přístupovost, když to budou měnit se setupem

3 Likes

Tahle zelená prostě vypadá skvěle, za mě dlouhodobě nejhezčí monopost.

2 Likes

To predsa nemôžeš usúdiť z Ferdových dvoch viet, ktoré sú navyše myslené s nadsázkou a jeho už tradičným subjektívnym a občas aj vtipným postojom k ITčkárom, či?
Alebo pracuješ v oblasti IT a dotklo sa Ťa to?