FIA sprísňuje tresty za urážky. Po novom môžu komisári strhávať body a udeľovať zákazy štartu | Magazín F1 - F1online.sk

Mohamed bin Sulajem si opäť nerobí priateľov v táboroch jazdcov a tímov. FIA v stredu večer zverejnila nové športové pravidlá pre rok 2025 a keď ste očakávali len drobné a zanedbateľné úpravy, tak ste na omyle. Federácia si totiž povedala, že kauzu okolo nadávania a urážania okorení niekoľkonásobným zvýšením výšok trestov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185758/fia-sprisnuje-tresty-za-urazky-po-novom-mozu-komisari-strhavat-body-a-udelovat-zakazy-startu

Nejaké fyzické tresty,ako napríklad verejné byčovanie ? Možno už o rok za urážku "šéfa "…

6 Likes

Ale toto, že vôbec nie je trápne. Za ten istý incident dajú trom pretekárom štyri rôzne tresty, pravidlá sú také super, že ich vôbec nemenia počas sezóny a jedna veta nemá vôbec,ale že vôbec 10 výkladov a vždy sa použije ten ktorí vyhovuje komisárom. Ale poďme prísne trestať jazdcov za prejav emócií, za vlastný názor, keď ti v 300 kilometrovej rýchlosti dáky dilino nečakane zmení smer a tebe plnému adrenalínu ujde škaredé slovo.
A rovno im za to strhavajme body a zakážme im štart. Lebo fuckujúci Maxo je podstatne nebezpečnejší ako taký maldonado.l alebo bottaska ktorá si v Maďarsku zahrala bowling. A keď už sú také prísne tresty a ideme sa hrať na záchrancov morálky tak bezchybní komisári a fia budú mať aké tresty keď svojím ■■■■■■■■■■■■ rozhodnutím a kreposťou pokazia niekomu preteky?
A ozaj trenky a bižutériu už potešili? Globálne oteplovanie je už tiež vyriešené? Po tomto rozhodnutí im k dokonalosti fakt už chýba iba žena pretekárka, dám im jednu radu ako zabijú dve muchy jednou ranou, muž preiperovaný na ženu.
Toto vôbec nevyzerá ako pomsta a riešenie si mindrakov toho krpateho kozojeba v šatách z krajiny zaostalej desať storočí za civilizovaným svetom.
Bodaj by sa všetci pretekári spojili a dohodli, že v prvých pretekoch budú nadávať ako dlaždič a zopakujú to ai v druhých a tretích pretekoch. už by bolo na čase aby sa tomu krpatemu kozojebovi ktorý si lieči takto svoje komplexy postavili

2 Likes

Ano, F1 nemá v podstatě žádné jiné problémy a proto se řeší hlavně toto :grin:

8 Likes

Opravdu si dnešní formulový svět nechá líbit, aby o tomto nádherném sportu rozhodoval Talibán?

2 Likes

A jaké má vlastně problémy?
F1 je na vrcholu vrcholů svojí existence.

1 Like

Rekl bych kazda dekada ma svuj vrchol. :crossed_fingers:

Súhlasím. A dodávam, že za prznenie slovenského pravopisu a jazyka by som naviac pár rán bičom pridal :wink:.

2 Likes

Ja to schvalujem, treba sa v spravani vo vseobecnosti preklapat k lepsiemu a kazdy maly posun je OK. Staci mi vyjst na ulicu a stretavam partie, ktore bez nadavky nedokazu povedat pomaly ani jednu vetu. Nemaju na to. A ked vidia ze sa nadava v TV a este aj za volantom F1, preco nie ze ? Pockat - su sporty kde sa tiez za to tresta, futbal, tenis, tam je to normalne …

Už nech im piloti vyhlásia otvorenú vojnu konečne a nehovoria nič na tlačovkách a všetky názory a rozhovory si spravia na svojich sociálnych sieťach alebo len pre tretie strany. Podobne ako to spravil Max minulý rok.

Banda hlupákov s najväčším na čele.

1 Like

Pořádek a disciplína musí být! No trochu se při tom drbu na hlavě, při jejich nekonzistentním rozhodování to může být dosti zneužitelné. A pro mladé mi to přijde až likvidační, ne každý se narodil se zlatou lžičkou u pusy. Spíše tady by to chtělo zavést :smile:

1 Like

Spíš, co teď.
Není asi těžké se dostat na vrchol. Nejtěžší je se na tom vrcholu udržet.

Těžký úkol a časy čeká F1.

Na druhej strane, ked sedis v monoposte, si na hrane a nie co ta vytoci …
Neviem si predstavit, ze nezacnes nadavat.
Ja ked som sam za volantom tak nadavam casto …

2 Likes

Souhlasím, i to ukazování fakáčů neberu jako konec světa. Bezprostředně v autě bych dával zpočátku jen napomenutí :man_shrugging:

Co mi hovoril hokejisti z extraligy - pri mantineloch a ked su dalej od rozhodcov si porozopravaju ine veci …

A to ani nejdes 300 a nepretekas s inymi. :slight_smile:

Zakazuju emocie, ktore chceme vidiet.

Uz len cakam kedy to dvaja pokrytci sami pochvalia, a potom vo vysielacke tiez zanadavaju.

1 Like

V hokeji je jedina hranica, ze neurazas deti. Inak hranice nie su, kludne sa nadava aj na manzelky (nie vsetci, len ti vacsi zakeraci), na vyzor (takmer vsetci), atd. Skusis vsetko, aby si rozhodil supera. :sweat_smile:

2 Likes

To je pravda, kazdy sni o konzistenci.

image

2 Likes

Toto je za posledné roky Tvoj najobľúbenejší černošský tanečník. :slightly_smiling_face:

2 Likes