To je taky dobrý úhel pohledu.
Ta otázka měla za cíl bylo víceméně zdůraznění toho že tam schází zodpovědnost a důsledky z oněch jejich chyb. Nic, Maxovců se to netýká, u nich tuto původní otázku stahuji protože jsou stejně kompetentní jako oni komisaři v Singapuru.
To delas dobre ze tu otazku stahujes u Maxovcu. Mas pravdu a ja, snad jmenem nas vsech Maxovcu potvrzuji, ze opravdu nejsme kompetentni, stejne jako ti komisari.
Je tak nejak premyslim. Chapu to dobre ze vy ostatni kompetentni jste?
Safra porte, pri vsi ucte k tve habitulaci, bych si o tom dovolil pochybovat, ale hadat se nebudu.
vitaj v mojom svete
Cely tento tvoj komentar je uplne vedla. Bol by aspon scasti na mieste, keby si sa pytal, ze preco urobili tu chybu, ale ty si tu dookola papagajoval, ze preco mu tu penalizaciu nedali, pritom v 100x sa napisalo, ze to bola chyba.
Mne tu nejde o Maxa ani nahodou, tu ide tebe o Maxa, a preto to tu tolko riesis. Keby takto nepotrestali nejakeho Bottasa alebo Magnussena, tak to prijmes, ze ok spravili chybu, priznali ju a ideme dalej a nepises tu 100x “proc”.
A k tomu ako si sa to snazil otocit, ze preco urobili chybu. To ako vazne sa pytas na fore? Co cakas, ze ti tu niekto odpovie? Vlastne @temneny_syr ti to uz super zhrnul na tvoju otazku, ze “Kde” sa to mas pytat.
Ano, hodil jsem otázku v čem konkrétně udělali chybu aby jsme se mohli pro příště poučit do pléna, Maxovcům se omlouvám protože ty to nezajímá a chtěj aby se na takový otázky tady nikdo neptal protože se to houno jen rozpatlává a pak to ještě více smrdí. Rozumím. A ne, vlastně jsem zde žádnou odpověď nečekal, protože jak jsem psal pro žádné vysvětlení oné chyby nemám dostatečnou omluvu.
Keby to spravil taký Gasly, tak mu dajú aj štyri tresty.
Nie, najskôr si hodil 100x otázku, že prečo nedostal penalizáciu a až potom si sa začal vyhovárať, že si sa pýtal prečo urobili chybu. A čo si myslíš, že sa tu asi dozvieš, že prečo urobili chybu? Keby to niekto vedel, tak je to napísané v článku.
Žiadny “Maxovec” tu s tým nemá problém, každý povedal, že to na penalizáciu bolo, tak z čoho si usúdil, že nás to nezaujíma?
Mňa by to tiež zaujímalo, že či nemali pri rozhodovaní dosť záberov alebo boli iní komisári ako v Monaku a nevedeli o tom ako potrestali Leclerca, keď už sa obhajujú tým, že inžinier neupozornil Maxa alebo prečo mu nedali trest, lebo sa mi takéto dvojaké rozhodovanie nepáči, či ide o Maxa, Leclerca, Hamiltona alebo kohokoľvek iného. Lenže to niekto, kto je tu len na to, aby provokoval RB fans a hejtoval Maxa, nemôže pochopiť.
A keď už si taký spravodlivý, že ti ide o konzistenciu v rozhodovaní a na všetko sa pýtaš prečo urobili komisári chybu, tak je podozrivé, že ťa nezaujíma:
-
Prečo nedostal Hamilton okamžite príkaz prepustiť pozície Russellovi a Norrisovi?
-
Prečo nemusel Hamilton vrátiť pozíciu Pérezovi, keď ho prebehol mimo trate (podľa precedensu z Bahrajnu 21)?
Či pokiaľ to nie je chyba, z ktorej profituje RB, tak už ťa to nezaujíma a si tu len trápny hejterko s provokatér ako Puff?
- Hamilton nedostal příkaz vrátit pozici protože FIA řekla že je to pouze na rozhodnutí jezdce a týmu.
- Ano nevím proč za to nedostal pentli a psal jsem to.
Kdyby mě to nezajímalo tak jsem se k tomu tady nevyjádřil. Přestáváš mě bavit, přistupuješ k tomu jen se spousty předsudků o mě a nemám potřebu se obhajovat, protože stavíš zcela na vodě. Hodně nebavíš.
Ale jestli mě chceš přiřadit k Puffovi, nemám problém. To mi neva. Tvůj styl ke mě už ano.
Kde je můj největší kritik?
to by si mal byt ty sam
Moc dobrá reakce
- Ano, je to na uvazeni jazdca/timu a pokial jazdec poziciu neprepusti a podla komisarov mal, tak im daju trest. Hamilton poziciu Norrisovi prepustil snad az v 3. ci 4. kole. To je v poriadku?
- Ano, pisal si to, vyjadril si nazor a tam to zhaslo. Napisal si aj to, ze Verstappen mal dostat trest, vyjadril si nazor a hotovo, vsetci sme s tebou suhlasili. Komisari uznali svoju chybu, vsetci sme opat povedali, ze je to spravne, no ty si dookola rypal, ze preco nedali penalizaciu, lebo Verstappen. Keby takto svoju chybu uznali pri Alonsovi, tak nenapises ani raz, ze preco.
Ja nemam predsudky, ja s podstatou diskusie suhlasim, ze komisari chybovali a nemalo by sa to stavat. Upozornujem len na tvoju vysadenost na RB a Verstappena a ze tie otazky “a preco” boli dost trapne rypanie voci RB.
Ja k tebe mam praveze vacsinou pozitivny pristup a dlho tvrdim, ze si jediny z Alzakov s kym sa da diskutovat. No teraz si mi pripominal Puffa s Hogarkom, pripade XQX.
Na štarte +3 a hotovo všetci budú spokojný hlavne veď vieme kto nemusíme menovať
Jestli ti něco nepřijde v pořádku a máš pocit že se tu o tom málo píše tak tu tému klidně otevři, proč mě do toho nuceně zataháváš? Nemám pocit že bych to s mým hněvem k odfláknuté penalizaci pro Maxe přehnal, či že bych dookola rypal lebo Verstappen. Nehodlám k tomu můj postoj měnit. Jestli to co jsem k tomu napsal znamená že jsem hejter tvého Maxe, budu to muset nějak akceptovat. Já cítím že hejtr nejsem a mám ho docela rád, určitě u mě v oblíbenosti v nejlepší pětce. Proto mi přijdou ty názory kdy chcete někoho diskreditovat jako že ho nemá rád a je plný nenávisti, to je směšný. Jo možná u Vettela, tomu jsem moc respektu opravdu za ta léta nesložil a dával jsem mu docela čoudy. Ale že Maxe, to je praštěný
Opravdu se nedivte že tu pomalu zbývají jen ti co se tady plácaj po ramenou a … hejtři nebo nikdo. Protože tady se nesmí ani člověk provokativně optat jak k té chybě v rozsudku došlo
Nemyslim si, ze ti napisal nieco zle, urazky nepadali tak preco naznacujes, ze takto vyhana diskuterov? Reakcia bola ostrejsia, ale co sa divis, ved ty sa pytas na diskusnom fore hentaku otazku. Co maju diskuteri spravit Ishikawu? Ako maju ludia tu vediet “preco?”? Ved vacsina diskuterov co zvycajne fandi Verstappenovi tu pisala, ze ten trest mal dostat, co viac si mozes zelat? Nic viac diskuteri urobit nemozu. Napis do FIA, ti ti to maju vysvetlit. Tu je to ozaj rypanie sa ho*ne aby viac smrdelo, lebo sa tu k nicomu nedopracujes. Mas plne pravo sa na to pytat, ale kazda akcia vyvolava reakciu.
Co sa tyka kvality fora, myslim ze o potlapkavacoch mozes leda tak pomlcat, narazam na vas Alonso club s Hogarom a spinelesssheepom. Alebo nie raz sa pod clankami o RB dalo najst teba a Puffa v nenapadnej potlapkavanici o tom “niekom kto podvadza”. Podla mna skor toto nici diskusiu, napriklad u Puffa je to oblubene spravanie sa za posledne mesiace. Naznacovat podvadzanie, konkretne nemenovat a potom druhe osoby oznacit za vztahovacne, lebo “on nepovedal, ze to mal byt RB”. Pripadne pisat stylom, kedy nevies, ci to mysli vazne alebo nie, pritom tam nie je ani naznak ironie, rozprudi diskusiu a potom alibisticky povie, ze to myslel/nemyslel vazne podla toho ako mu sedi. Toto nerobieval
Svoje “preco?” jsem dostatečně zdůvodnil. Jestli to nebereš tak se už po tolika slovech točíme v kruhu. Měj se.