Ale tam se mluví o závodě. Je jasné, že kdyby tohle udělal Max v závodě, tak má jasnou pentli…teda možná
Tak zrovna tuhle změnu bych uvítal i uprostřed sezony.
Jaj, ty už myslíš o krok dopředu, tohle mě fakt nenapadlo. Asi ještě nejsem zkaženej místní diskuzí
Urobme nedeľu zaujímavejšiu a dajme mu trest teraz a vyriešené
Nevieš čítať, že sa stále pýtaš prečo nebola penalizácia? Nebola udelená, lebo komisári spravili chybu, ktorú aj priznali. Čo k tomu potrebuješ viac ako vysvetlenie?
Si ako 3-ročné decko, čo má obdobie otázok “prečo”. Prečo George skončil v bariére? Lebo spravil chybu. A prečo spravil chybu? No pre konský k0k0t.
Keď máš názor, že spravili chybu, aby zvýhodnili Maxa, tak to rovno napíš a ja s tým budem súhlasiť, ale nehraj to tu na d3m3nta prosím ťa, na to tu stačí Puff, ktorý nikdy nenaráža na RB, ale vždy hovorí všeobecne.
Áno, je na stole téma ako riešiť/trestať chyby komisárov, ale to už je úplne iná diskusia
Nemôžu mu dať dodatočný trest ?
Vysvetlili to tak, že inžinier Verstappena neinformoval o blížiacom sa Júkim Cunodovi, a tak časť viny pripísali stajni, za čo dostala pokutu 5000 eur
Tak s Leclercom sa v Monaku nemaznali a naparili mu hned trest strati nieklkych miest
To by si si ako predstavoval? Dajú mu +3 miesta vo výsledku zo Suzuky? Alebo mu dajú +3 miesta na štarte v Suzuke a tým pádom môžme ísť hľadať všetky nepotrestané blokovania od začiatku sezóny, nech potrestajú všetkých spravodlivo a odčinia svoje chyby?
Je to zvlastne, pri verstappenovi sa tie human errory mnozia. A je to tak od zaciatku. Napr. zmena smeru jazdy pri obrane bol verstappenov styl ale prvy kto za to dostal penalizaciu bol vettel
Ja bych dal ty tri pozice Maxovi ted. Jakypak copak. Ja mu dam stat v boxech ( ano vim ze to ma mit za blokaci Jukiho na trati). Zrovna tohle klidne muzou udelat.
Inčident jsme zhodnotili znovu a tady mas darek na rozloucenou. Po redce ve fotbale taky stojis dalsi zapasy, tak co.
Nejak chyta moresy jednoho v poli. Ten tak furt zdrzuje, blokuje, predjizdi mimo lajny a tresty nedostava. V Singapuru mel tenhle dostat rovnou dva. Jestli von Max taky nechce slechtickej titul. Nic takovyho.
Ano klidne. Tri pozice nejsou likvidacni a trest ma prijit. Von by byl prvni kdo by se vztekal. Zas ho nechaj a von bude jak nerizena strela. Jen at ho drzej zkratka. Ja mu chci jeste chvili fandit.
Jinak samozrejme plus tri mista na rostu. Ty mel dostat, nedostal, tak dostane.
No tak to jsme rozdílný lidé, protože pokud někdo udělá chybu tak je pro mě důležité proč se tak stalo, protože pokud se nepřijde na to proč se tak stalo tak příště těžko čekat zlepšení. Já opravdu nevím proč mu tu penaltu nedali když se tady píše o 100%. Žel buď to byla neschopnost, nekompetentnost nebo snaha o to aby mu to prošlo. Že to byla chyba jsem ti mohl říci i sám před týdnem, teď to přiznali oni, a mě zajímá proč až teď. Jestli tě moje proč rozčiluje protože se opět jedná o tvého Maxíka tak mě do toho tímhle stylem nezatahuj, když odpověď stejně nemáš. Fakt mě štvete jak hned skáčete a co se ptáš a o co ti jde a to a tamto a jsi jak dítě, jen proto že Max omg.
Promin, ale tvuj dotaz, proc nebyla, moc smysl nedava. Proc nebyla, vysvetlili hned kdyz ji neudelili.
Napsali, ze to nevedel a potrestali team. No a po kritice uznali, ze to rozhodli spatne.
Vubec nechapu co by jsi chtel jeste vedet.
Na to jsem hned poznamenal jak to nemohli vědět? Už několikrát se psalo že tým špatně informoval jezdce a není to omluvou. Pokud to tak skutečně je tak tu mám další proč, a to proč tam maj na rozhodování lidi kteří vědí ohledně provinění v F1 a následného trestu uplný houno?.
Chtěl bych vědět jednoduchou věc, jak se taková chyba může na takovým postu stát. Nemám totiž omluvu pro žádné možné vysvětlení, tak třeba mi ho někdo řekne nebo vysvětlí. Tady nejsme ve školce kde ti chybně dítě nakreslilo strom místo kola.
A nehovorilo sa o tom, ze komisari to budu v TV zdôvodnovat ?
Čert vzal trest jako takový, v žádném sportu není rozhodování úplně jednotné a nekontroverzní. Spíš mě štve, že tohle byla úplně jednoduchá situace, nevím, co snazšího by ještě komisaři chtěli. Tohle je v drtivé většině případů chyba týmu, že jezdce neupozorní, a vždycky se za to dává pentle. Nemůžu si pomoct, ale postrádám zodpovědnost komisařů za rozhodování a jejich postihy. Takhle to vypadá, že si můžou dělat co chtějí a nikdo na ně nemá.
Kde?
Neni pro to omluva. Vysvetleni je nedostatecne i pro FIA a to uz je fakt co rict.
V tomhle případě je naprosto na místě ptát se na nepříjemné otázky
V tomhle pripade zadny prostor na otazky nezbyl. Vse je jasne. Rozhodci ( komisare) minimalne docasne suspendovat…