Za 6 hodin ostatně uvidíme.
Nedělní cena jede v sobotu.
Vloni to bylo taky?
Za 6 hodin ostatně uvidíme.
Nedělní cena jede v sobotu.
Vloni to bylo taky?
Tentokrát za mě asi ne, poprvé za dlouhou dobu nemám v úmyslu vidět FP1, ale dát přednost spánku
Já mám v plánu alespoň na FP1 koukat, ale nevím. Nejspíš usnu jak špalek.
Loni to bylo stejný
Oceňujem takýto preklad. “aerodynamickým nerovnostem” navrhujem upraviť na “vzduchovopohyblivým nerovnostem” a bude veľmi pekné použitie našich krásnych domácich slov.
Mne sa zdá, že tu nie je potrebný odklad. Nie je na to dôvod. Len neviem, či tomu rozumiem správne. Majú platne, ktoré spĺňajú literu pravidiel, ale idú mierne proti duchu pravidiel. Jediné čo treba urobiť je ich odmontovať. Nepotrebujú vyrobiť nič nové ako náhradu. Správne? Na to nie je potrebný žiadny odklad.
Ak to mali takto navrhnuté cielene, aby jazdili nižšie, tak to je len ich problém že musia zmeniť nastavenie. Ak to takto využívali, nebolo to správne. Viem si predstaviť, že sa im to nepáči, lebo z toho mohli mať potenciálne výhodu. Rovnako si viem predstaviť, že RedBull sa nepáči blomba na tea tray, lebo z toho mohli mať potenciálne výhodu. Aj RedBull to zablombovali okamžite.
Ak si odmyslím nespočet vecí, ktoré robí FIA veľmi podivne. Mne sa takýto prístup pozdáva.
Tenhle příspěvek si s dovolením zaarchvuji
To nikomu nedošlo, prečo už pred VC Las Vegas? Asi nemajú stále dobre pripevnené poklopy, aby im ich zas niekto nevytrhol ako Carlos
Keby to bolo proti McLarenu, tak sa caka az do skoncenia sezony Ale kedze je to proti Ferrari, tak je zasah hned…
Ale no, zase ta alobalová čepice?
To sa uvidi hlavne v Katare kde je len high a medium speed turns. Las Vegas je viac o brzdach, trakcii a top speede
Je zaujímavé, že FIA sa zobudila až keď už je po všetkom. Verstappen bude mať titul a tak vlastne už ide o prd. Počas celej sezóny ich to netrápilo a keby bol Norris bodovo bližšie pri Verstappenovi, isto by sa tým nezaoberali ani po Abú Dhabí. Že jazdila fůra monopostov počas takmer celého ročníka s čímsi nelegálnym, bolo snáď jasné každému. Ukážkovým príkladom je McLaren. Prvých pár pretekov nebol za nimi ani smrad a behom pár dní, akí začali byť odrazu vynikajúci, ale motorom to isto nebolo. Už vidím, ako Mercedes bude pchať lepší motor konkurencii, ako sebe. A mám za to, že to FIA všetko kryla až do tejto chvíľe, kedy sa po Brazílii stal tohtoročný šampionát prakticky nezaujímavým a odrazu sa interesujú o podlahy
RB si akurát vyplakal zmenu,povádzať môžu len oni,iné tímy nemôžu zájsť ani do šedej zóny,tam hneď nastupuje plač malinovkárov a ich vyšinutých fandov…
Posledni 4 roky tu nejvic breci mercedes fans. A je to tak dobre.
Aneb, řekni mi, že se cítíš být ublížený, aniž bys řekl, že si ublížený
McLaren dostal dodatočne nariadenie upraviť všetky typy svojich zadných krídiel
Ne jen McLaren.
To jako fakt? Ja si taky myslel, ze to bylo jen nekde. To je banda ta F1, tam s tim, vyjma RBR , vydrbava fakt kazdej.
F1 teamy platia slusne epniaze ludom ktorych napln prace je odrbavat pravidla co najviac ako sa da.