Tak Dejve, co bude? Nebo jsi jen hloupě překurcoval?
Ne, jen si z toho dělám srandu, protože kdybych Honzu neznal, tak mě ta diskuze přijde absurdní. ![]()
Jak přesně by jsi si ten popis v pravidlech představoval? Protože ono to ve skutečnosti bude složitější analýza (jak psal kolega), do které vstupuje x dalších věcí. Rychle mě napadá třeba hmotnost aut, nárazové struktury aut atd., které se můžou meziročně měnit…nemá smysl to popisovat do pravidel takto konkrétně.
Tak ale jestli se nepletu tak on reagoval na tu tvojí maximální rychlost co by měli udajně překročit a proto zavedli toto opaření.
FIA to spíš upravila protože aktivní aero, tak jak je oproti minulým letem, by mohlo zapříčinit ztrátu přítlaku a aby ta ztráta přítlaku nebyla kritická - v tomhle směru se toho přeci letos změnilo hodně - toho se obávali v Monacu, imho.
Určitě ne kvuli tomu že by monopost překročil konkrétní číslo maximální rychlosti, to je ptákovina.
Aha, takže překroutíš něco co jsem nepsal a řekneš, že je to sranda? Dejve, už toho fakt nech.
A proti tomu já nějak neprotestoval, ale kolega tu napsal doslova, že je to napsaný v dokumentu a v tom dokumentu nic takového není. Mohl doložit tu analýzu FIA, já nic takového neviděl a proto jsem tu psal furt, že rozhodnutí FIA je na základě obav z různých scénářů, ale ne to, že jsou souřasný monoposty moc rychlý na Monako, to tu napsal kolega, který tu regulerně jen lže