Pokud se nejedná o skutečný podvod, tak tyhle vychytávky týmům přeji. Chytří si odměnu zaslouží.
Otázka je jak dlouho ten systém využívali. Taky by mě zajímalo jak dlouho se tahle vychytávka používala a jak dlouho o tom FIA věděla.
To si radši netroufám odhadovat.
Taky by mě docela zajímalo, jestli měly tuhle vychytávku oba vozy.
Nádhera. Tohle video neznám.
FIA by se měla chytnout za nos a místo sprintů udělat závod v civilních vozech. Už jsem to tady někdy psal. Bylo by docela jedno o jaké vozy by se jednalo. V Americe by mohli závodit třeba s vozy NASCAR, v Anglii, třeba s Fordy, ve Španělsku se Seaty a v Rakousku klidně se Škodovkami.
Přesně takhle si představuji ideální zábavu pro fanoušky a určitě by měli hodně zážitků i samotní jezdci.
Otázka kdy? Zůstane v RB v příštím roce, nebo překličkuje jako zajíc už po téhle sezóně?
Příští rok se uvidí, jak na tom budou týmy pro 2026. Tam se asi rozhodne.
Ani on není gamechanger při vyrovnaných vozech. Ba naopak ztrácí nervy.
Možná Russell plně stačí.
Taky si myslím, že se Emil zalekne motorů vyrobených v RB a dá přednost jistotě od Mercedesu.
To nemusí být ani motory. Ono to je možná už teď.
Na hladce fungující tým se toho nasbíralo během pouhého půl roku docela dost.
Ja ale nechapem preco by sa to malo zakazovat - nech to spravia aj ostatny. Pododne active zavesenie je dnes docela jednoducha vec a tieto prisavne auta by to potrebovali. Hlavne riesia motory resp baterky a to este naprd: vpredu 15ky + hub motor ~ rovnaka vaha ako 18ky a kapacita bateriek max +50% nie 2.5x
Máte chuť prohrát další bedny šampáňa, kluci?
Pokud se nepletu, tak Helmut mu do toho na příští sezonu hodil vidle. Na 2026 to Helmut nechtěl nějak konkretizovat.
Můj tip měnit nemíním.