FIA plánuje zasiahnuť do šampionátu a po tretine sezóny sprísniť testy flexibility | Magazín F1 - F1online.sk

:pensive:

Nelíbí se ti to?:smiley:

Pravidla jsou jasné. Zátěžové zkoušky jsou taky jasné. Jediné kde není jasno je FIA.

1 Like

Nelíbí, vůbec :roll_eyes:

Tak dají do výfuku nějaký zesilovač. :smiley:

Tohle už zesílit nemá smysl, leda nějaký prďák, ale když víš že už je to jen fake zvuk, tak to nechci. Tak či onak zbývá se s tím smířit.

To je vysavač do 2k?🫥

https://www.alza.cz/powerplus-powx3000-d7735192.htm

No, tak i tohle má lepší zvuk😀

Toto co predvadza FIA je fakt chore…
Ani to nie je transparentne, neznizuje naklady (naopak), nezlepsuje show.
Skor to vyvolava otazku, preco zmenili svoj vlastny postoj.

Bud to mali takto upravit uz pocas uplynulej sezony 24 od uvodu tejto na celu sezonu 25, alebo to uz do 26 nechat tak…

4 Likes

FIA je jedna banda amatérov a bláznov! Z F1 robia komédiu a cirkus!

Dostaneš pokutu, neblázni.

hovorím o konštruktérskom titule, takže ak sa odkazuješ na 2021 tak by to flexi krídlo musel mať Mercedes ako víťaz PK. Jedine, že by si bol im*ecil a nechápal písaný text

2 Likes

To očividně jsi, když nechápeš psaný text, když jsem psal

Ako určite tá flexibilita krídiel do značnej miery ovplyvnila konštruktérsky šampionát ale zas hovoriť o darovanom titule mi príde prehnané

Myslíš, že RBR měl i flexi křídla jo?

tuším ti tá zimná prestávka ešte viac ubližuje, a to som myslel, že minulý rok si si nastavil strop

Takže si napsal sra-čku a budeš se kroutit? klasika bezduchej vyvolávač hádek.

reakce na

buď jsi tak hloupej, nebo se cíleně chceš hádat. Nebo oboje

Myslím si, že aj podpriemerne inteligentný človek by na prvú pochopil, že som to zámerne zvrtol na dianie v minulom roku v prvej reakcii, keďže omielať tu tretím rokom tú istú pesničku dokola, musí byť trápne už aj tebe. Nevyšlo, nabudúce skúsim niečo jednoduchšie

2 Likes

No to zkus pro sebe. Protože, kvůli tomu jsem to otočil zpět na AD21 a ty jsi to očividně nepochopil