Britovi dnes bolo zmazaných osem kôl, z toho štyri v kvalifikácii. “Som si istý, že ľudia budú hovoriť, že musíme rešpektovať limity trate. My však na to tlačíme a tieto autá sú tak dobre poskladané, že nič neriskujeme a nie sme za to potrestaní, keď sme trochu širokí. Čím viac zachádzate za tú bielu čiaru, tým ste rýchlejší. Je to o okruhoch. Napríklad Nürburgring je skvelým príkladom okruhu, ktorý má výborne riešené obrubníky na výjazdoch; po nich hneď nasleduje štrk.”
začina to byť trapne už sakra nech tam urobia poriadok a nie niekde beru čiaru niekde obrubnik to sa ma v tom vyznať sakra ked už any pilot ktory ma najviac pretekov v F1 a sam nevie kde ake pravidlo je tak je to trapas pre vedenie pretekov dajte tam sakra štrk a bude pokoj nebude sa diskutovať či bol alebo nebol a navyše štrok je aj lepši lebo ked urobyte chybu tak vas vytresta pak sa uvidi kto je aky jazdec
Strk je pre alibistov. Treba tam dat vodnu priekopu. Uvidim ako budu machrovat potom.
Osobne nevidim nic zle na tom ked FIA trva na dodrziavani limitov, ale som razne proti tomu aby to pocas vikendu menili. Pred prvym treningom treba vydat vyhlasenie ktore plati pre cely vikend
uplny suhlas. pokial sa to nemeni a je to jasne na zaciatku vikendu definovane, tak trest ma rovnaky zmysel ako strk.
Ja by som tam zaviedol nieco ako penalizaciu v podobne straty vykonu na nejaku dobu. Ked pilot nedodrzi limity trate tak sa mu automaticky na par sekund znizi prietok paliva na polovicu, alebo odpoji MGU, alebo odpoja dva valce.
Já bych tam dal ceduli s fotografií topmodelky v životní velikosti, nahoře bez. Než by od ní odlepili oči, ztratili by tolik času, že by si příště rozmysleli, jestli si ji opravdu chtějí prohlédnout tak zblízka.
Cize v jednej zakrute je limit trate obrubnik a v druhej biela ciara? To je ako “tu cez plnu mozete predbiehat ale tuto uz nie”. Z najprofesionalnejsieho motorsportu sa stala vykladna skrina cirkusu, bordelu a radobyzelenych a wannabe nakladov setriacich manikov"
Jednoduché riešenie ako predísť túto šaškáreň oploťte dráhu ako je to v Monaku. Pilot to opre o oplotenie a roztrieska formulu ? No a čo aspoň drahá FIA and the Boyz nemusíte riešiť track limits a nemusíte ich ani trestať…. Raz keď sa povie ,A, tak by bolo ideálne ak by sa toho držali.