Puff zapomněl na nějaký tvuj zabanovaný profil, nebo co tě tak rozhořčilo?
Do tlaku ma zasadne vies dostat iba ty a tvoja… Hlava
Tak fandovství se nějak projevuje vždy a u každého, absolutně objektivní tu asi nebude nikdo. Ale zrovna tihle dva, aspoň podle mě, patří k těm objektivnějším.
Preco?
Ja by som to asi aj uvital
Ano, Max je proste RB, ale ukazat sa aj v inom time, to je super prilezitost definitivne dokazat svoju vynimocnost a podciarknut svoje uspechy…
Napokon, vacsina velkych majstrov tak aj urobila, ja dufam ze bude chciet aj Max
Nepotrebuje nikomu nic dokazovať prestupmi do ntimu ktory je najvacsi rival aby dokazal napr tebe mne hocikomu ze vlastne si zasluzi majstra sveta… Neviem, no toto ja s vami nezdielam ze by mal lebo… Pre mna to neznamena absolutne nic, takze tu sa rozchadzame v dobrom
Jako Tota bych kousal popravdě těžko, ale přežil bych to.
Ved mne nejde o mercedes ako taky, ale o Totoviča wolffiča
Urcite suhlasim, prave preto som sa snazil k tomu debatit s nimi, resp. @Bretnix , ale viacmenej neuspesne… Stale dominovala kritika obete, co sa mi nepacilo. Pripisujem to tomu fandeniu, co je OK a netvrdim hned o zaslepenosti a podobne.
Nepotrebuje, to som ani nepisal.
Ale ze je to prilezitost, to plati…
Samozrejme ju nemusi vyuzit, ale prave preto, ze som zachytil vela fans co pre nich tituly LH nic neznamenaju s takym autom v jednom time (aj ked ma titul aj s Mc), tak by sa mi pacilo, ak by ini to iste nemuseli hovorit na Maxa…
Ja som o jeho talente presvedceny, ale ked ma take gule v subojoch, mohol by mat aj v takyhto vyzvach a umlcat neprajnikov cistymi uspechmi aj inde
Inak by mi to na Mad Maxa prislo prilis safe and boring
Ja hamika nemusim moc ale ma 7 titulov a je jedno v akom aute, toto nieje moja veta “ved sa len vozil vo vitaznom aute” no a co ked sa vozil a prečo sa dostal do toho timu a bol lepsi ako bottas?
Mozno ze prestupi mozno ze nie, u niektorych je to ITS A MUST, no u mna je to I DONT GIVE A FUKK ale chapem ta, áno
Tak to, aby si sa uz na to pomaly pripravoval, lebo v 2026 vidim Maxa v radostnom objati s Totom, Josom a Helmutom.
A v RB sa zas bude objimat Horner s jednym z dvojice Ferrari, lebo tam ani jeden z nich neprekusne prehru voci druhemu.
Ale ved Toto Wolff dava take ody na Maxa, ze sa teraz Hamilton musi citit menejcenny, lebo az takuto verejnu a bezbrehu lasku nedostaval od neho ani on.
nechapem…kto za ten incident teda moze? mal ten trest verstapen dostat?