Příště může jet přes Berlín, aby do sebe nenabourali. Máš pravdu.
Tak od Max fans ne. Stejně jako teď od Lando fans.
Jasne typicke odbacanie a vyhybanie sa… Pohoda… Diky nemal kde ísť absolutne
Perfektní argument. Ty se, kluku, nezdáš.
Max měl vpravo jen 5m silnice, ale máš pravdu. Měl kam uhnout, takže Landova chyba.
Však jsem to nakonec uznal. Temny_Syr poslal fotky, kde bylo vidět, že kdyby Lando chtěl, tak uhnout mohl. Uznávám to a mýlil jsem se.
Najvetsi vinnici su tratovi komisari lebo maju dvojity meter . Jednemu daju trest ked niekoho vytlaci mimo trat aj ked on ostane na trati a druheho nepotrestaju za presne to iste aj ked pri obrane pozicii nevaha sam daleko vyviest supera za ciaru
A kolko mal vettel na norrisa 5 a pol metra a ty tu napises ze mal ist cez berlin? Akoze sorry ale co to tu skusas? nemas nato ani jeden argument omg… Kde som pisal ze to je landova chyba? Vy sa fakt preberte uz ani citat neviete
Však jsem uznal, že máš pravdu. Mám si jít kleknout nebo mám ještě udělat?
No vidíš, tak to jsi pašák.
Kde si uznal ze mam pravdu? Myslis tuto ironicku stupidnost?
To si nechaj kamo pre svojich Kamosov ktory ta poznaju a zasmejete sa pri tom na pive
No počkej, to křídlo by Maxe asi udrželo v dostatečným odstupu
Až podepíše Max s Mercedesem, to teprve bude s Puffem jízda.
Ale ved o to mi presne islo od prispevku kde pisem o skuske spravnosti a konzistentnosti.
Dnes som mal debatu, slusnu, s @Bretnix , ktory podobne ako @Jos_Verstappen a ini, uznavaju vinu Maxa, no velka pozornost sa venovala spoluvine bezhlaveho Landa, ktory mohol zabranit…
Ak vtedy pisali to iste na Maxa vo vztahu k LH, tak super. Ak nie, tak plati ze sa prejavuje fandenie, co chapem…
Temny_syre, Temneny_Syre, Done.pindulando,
Myslel jsem si, že Lando nemá kam uhnout, ale dodal jsi mi argumenty a důkazy, že kdyby Lando chtěl, tak uhnout mohl. Uznávám, že jsi měl pravdu a já se mýlil.
Ja sa modlim aby sa to nestalo. Slak ma trafí potom
Tady člověk přijde a zase tu dvojte perma ban píše úplně z cesty, a ještě je přesvědčenej, že má pravdu, tak bude vrtat do oponenta a přiběhne další jeliman, kterej ani neví, co je to aero efektivita, ale bude tu dělat, že argumentačně má vždycky převahu
A měl teda uhnout z trati, protože Max jezdí, jak prase a neumí jezdit férově v souboji?
Si trápny kamo… Škoda ťa ze sa radis k takym ako je nadomnou cus