FIA mala Verstappena naučiť pretekať prísnejšími rozhodnutiami, myslí si Stella | Magazín F1 - F1online.sk

Příště může jet přes Berlín, aby do sebe nenabourali. Máš pravdu.

1 Like

Tak od Max fans ne. Stejně jako teď od Lando fans. :slightly_smiling_face:

Jasne typicke odbacanie a vyhybanie sa… Pohoda… Diky :ok_hand: nemal kde ísť absolutne :joy:

1 Like

Perfektní argument. Ty se, kluku, nezdáš. :joy:

1 Like

Max měl vpravo jen 5m silnice, ale máš pravdu. Měl kam uhnout, takže Landova chyba.

1 Like

Však jsem to nakonec uznal. Temny_Syr poslal fotky, kde bylo vidět, že kdyby Lando chtěl, tak uhnout mohl. Uznávám to a mýlil jsem se.

1 Like

Najvetsi vinnici su tratovi komisari lebo maju dvojity meter . Jednemu daju trest ked niekoho vytlaci mimo trat aj ked on ostane na trati a druheho nepotrestaju za presne to iste aj ked pri obrane pozicii nevaha sam daleko vyviest supera za ciaru

A kolko mal vettel na norrisa 5 a pol metra a ty tu napises ze mal ist cez berlin? Akoze sorry ale co to tu skusas? :joy: nemas nato ani jeden argument omg… Kde som pisal ze to je landova chyba? Vy sa fakt preberte uz ani citat neviete :joy::joy:

Však jsem uznal, že máš pravdu. Mám si jít kleknout nebo mám ještě udělat? :smiley:

1 Like

No vidíš, tak to jsi pašák. :joy:

Nebo ještě takhle. Marshall by měl na tom ještě zapracovat. :smiley:

1 Like

Kde si uznal ze mam pravdu? Myslis tuto ironicku stupidnost?

To si nechaj kamo pre svojich Kamosov ktory ta poznaju a zasmejete sa pri tom na pive :clown_face:

1 Like

No počkej, to křídlo by Maxe asi udrželo v dostatečným odstupu :smile:

1 Like

Až podepíše Max s Mercedesem, to teprve bude s Puffem jízda. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Ale ved o to mi presne islo od prispevku kde pisem o skuske spravnosti a konzistentnosti.
Dnes som mal debatu, slusnu, s @Bretnix , ktory podobne ako @Jos_Verstappen a ini, uznavaju vinu Maxa, no velka pozornost sa venovala spoluvine bezhlaveho Landa, ktory mohol zabranit…
Ak vtedy pisali to iste na Maxa vo vztahu k LH, tak super. Ak nie, tak plati ze sa prejavuje fandenie, co chapem…

Temny_syre, Temneny_Syre, Done.pindulando,
Myslel jsem si, že Lando nemá kam uhnout, ale dodal jsi mi argumenty a důkazy, že kdyby Lando chtěl, tak uhnout mohl. Uznávám, že jsi měl pravdu a já se mýlil.

2 Likes

Ja sa modlim aby sa to nestalo. Slak ma trafí potom :woozy_face:

Tady člověk přijde a zase tu dvojte perma ban píše úplně z cesty, a ještě je přesvědčenej, že má pravdu, tak bude vrtat do oponenta a přiběhne další jeliman, kterej ani neví, co je to aero efektivita, ale bude tu dělat, že argumentačně má vždycky převahu :rofl::rofl::rofl:

A měl teda uhnout z trati, protože Max jezdí, jak prase a neumí jezdit férově v souboji? :slightly_smiling_face:

Si trápny kamo… Škoda ťa ze sa radis k takym ako je nadomnou :wink: cus