FIA mala Verstappena naučiť pretekať prísnejšími rozhodnutiami, myslí si Stella | Magazín F1 - F1online.sk

maxovi nerobilo nikdy problém skrátiť si trať ako napr. viac krát v saudskej arábii,len tam bol vpredu…v monze by po opustení trate musel pozíciu vrátiť,tak radšej zatočil do hamiltona a vypadli obaja…kľudne mohol ubrať plyn a zaradiť sa,len mal pred očami červené súkno,tak to nedokázal…v klasifikácii viedol,tak sa nič nestalo…obhajuješ neobhájiteľné…

2 Likes

Pěkná povídačka. Až na to že ta stejná situace nastala s Norrisem a toho nechal projet. Nevytlačil ho mimo trať jak potom Verstapena, tak nemusel Norris do něho zatočit a tak se dostal před Hamiltona. Hamilton si toho byl vědom a proto vyhnal MV mimo trať aby ho nepředjel jak Norris.

3 Likes

veď presne o tom píšem…lando šiel rovno…mal si to postnúť pánovi Henrymu Fordovi aby pochopil…

2 Likes

Max by měl dostat trest, jako Perez, když jel s poškozeným monopostem a odlítavali z něj kousky

2 Likes

treba si uvedomiť,že v monze lewis aj max prebrzdili,tak boli širokí…v šikane už miesto nebolo,max ju mohol kľudne obísť…

A co v Monze by si chcel este trestat? Zavinil nehodu, v ktorej sa vyradili obaja (teda neziskal vyhodu tak ako Hamilton v Silverstone) a dostal trest, ktory sa mu preniesol do dalsej VC.

Pekne si sa tu opustil a vygrcal na klavesnicu. Kde som napisal nieco na obhajobu Maxa? Asi v troch komentaroch som tu dnes napisal, ze ten incident dnes sposobil on. Vies ty napisat to iste o Silverstone, ze tu koliziu sposobil Lewis, ci si obmedzeny tak ako si to naznacil v predchadzajucom komentari? :sweat_smile:

3 Likes

Najednou to nevadí, když to není RB.

Ten protekčný spratek má jednoducho pocit, že môže všetko a podľa toho sa aj správa.

Tam měl trestů dostat více, létající kousky to už ani neřeším.

Za tu kolizi mělo být 20s a 4 trestný body, za to vypuštění 5s, za ten opakovanej waving 5s a 2 trestný body.

1 Like

Ještě po tý nehodě jel Norris na vnitřek a Verstappen ho tlačil do trávy.

Takže 40s a 8 bodů?

2 Likes

40s a 10 trestných bodů by odpovídalo tomu, co reálně dostávali a dostávají jiní piloti (stačí kouknout za to dostal Hulk pencli a 2 body ve sprintu)

boli ma z vas hlava

1 Like

tu mate poriadny zvuk aj demolicnu derby uvidite

Stella to řekl dobře. i @ProF3sor v jiné diskuzi.

Max dělal horší věci než bylo tohle, ale bylo mu to tolerováno. A od FIA v podstatě netrestáno.
Ostatní fans ho za to adorovali, protože to dělal hlavně na Hamiltona a na Mercedes, kde všichni byli proti nim. Teď se to jen pomalu vrací.
Silváč bude výživný, skvělý, že to je hned za týden, takže emoce stále v žilách. :slightly_smiling_face::+1:

1 Like

A náhodou Verstappen tiež. Či?

presne toto som hladal. Medzi 100 a 50 zhruba okolo 75m pred zakrutou zmenil smer. Max tvrdi, ze ked stlacil brzdovy pedal uz smer nemenil. To by este chcel telemetriu.

Tak sem nelez a mas pokoj.

Lehký tukec na brzdach, a tady je z toho haló… Stát se to v prvním kole, nikdo nic neřeší, stát se to v jakémkoliv jiné sérii ( závodní incident). Bohužel formule je pro milionářské primadony.

1 Like