To ani neřešili. Přitom zrovna tuším vloni za naprosto stejnou věc dostal trest NOR.
je viacej jazdcov, ktori menia stopu na brzdach ale skoro nikdy sa to netresta, pretoze trestaju dosledky
Podľa klasifikácie Norris nedokončil. Takže sa uvidí o týždeň. FIA veľa rozhodnutí ešte pomení neskoršie
Nechápu to.
co nechapes na tom, ze sa trestaju dosledky?
… to v pravidlech není
S malinovkármi sa neradno hádať. 99% z nich je tupota ako ich idol
Lando by mal ísť k skúsenejšiemu krajanovi na školenie, ako rozjasať domáce tribúny. Aby si nezostali nič dlžní
Že to tak tých, čo to trápi teraz, netrápilo v Silverstone 2021. Veď trestáme incident, nie dôsledok. Či teraz keď sa jedná o Maxa a nie o Lewisa, tak už to neplatí?
maxo ako za starych casov
to bolo komentarov ako sa zmenil a uz jazdi ferovo
jasne ked ide systemom start ciel so sekundovou vyhohou na kolo tak jazdi ferovo
Svedkovia Vredstrappenovi : Maxík to nebola tvoja chyba ,nie,nie .To všetko zlý Lando fuj,fuj .Ty si intergalakticky jazdec. Haleluja,Haleluja.
Každopádně by měl Norris dostat trest za jízdu s nebezpečným autem jak Perez ať se udrží rovnost v rozhodování. Trosky z něho padali jak blechy z toulavého psa.
vsak trest dostal. Ked sa ludom nepaci, ze +5 alebo +10s niekedy neznamena ziaden trest, nech zmenia sposob ako sa casova penalizacia aplikuje ak medzi trestom a koncom nepride zastavka v boxoch. Mozu to zmenit na +5s sa premietne do +1 miesto na konci a +10s sa premietne do +2 miesta na konci, ale to ma tiez svoje nevyhody.
este to mozu zmenit tak, ze vsetci dostanu +5s resp +10s a Verstappen dostane +5 miest v poradi. Ja som s tym OK.
Fakt? Z Maxa neodletelo nic? Mal to do boxov bližšie? Tak rovnaký meter nie? Či to sa ti nehodí do itenerára? Ešte vymysli nejaký trest že si dovolil pretekať s Maxom. Lebo to sa asi nesmie.
áno,hlavne si spomínam ako Max pristal Lewisovi pneumatikou na prilbe a x krát ho úmyselne vytlačil z trate…crashstappen sa nezaprel ani dnes…
Monzu 2021 nespomenieš? pretočiť koleso na prilbe iného pilota je také crashstappenovské…vy svedkovia Maxovi ak ide o váš idol,prepáčite čokoľvek,nič nevidíte,nič nepočujete…
Tak to máte v hlavě dobrý zmatek. Protože to byla stejná situace. Verstapen byl na vnějšku, jak teď Norris a Hamilton se natlačil z vnitřku na vnějšek kde byl MV.
JO rozdíl tam vlastně je. MV nechal Norisovi prostor na šířku auta.
Každopádne je super že Maxo sa dostáva pod tlak
čože??? hahaha…tak toto už fakt nedávam…rozdiel bol tam ten,že v monze maxo zatočil do lewisa,tak isto ako tu v rakúsku…palubné zábery jasne ukázali,že lando šiel rovno a max sa na neho tak natlačil,že došlo ku kontaktu…či v monze alebo tu bol na vine max a tak aj v oboch prípadoch rozhodli komisári…v silverstone to bola chyba hamiltona a ten tiež dostal trest…ja chápem,že ti chýba objektivita ale takéto koniny fakt od nikoho nečakám…
Jasně že zatočil do Hamiltona, když tam vedla trať a Hamilton se snažil zabránit aby tama jel.