FIA len chcela umlčať vyplakávanie súperov, hovorí Horner o plombovaní skrutiek | Magazín F1 - F1online.sk

Vazne? Co RBR spravil?

Nemusíš zde číst články, jestli ti to vadí. :sweat_smile:

1 Like

To dává smysl, když to RBR musel dát pryč.

Nikolas Tombazis: "Honestly, can I say with complete certainty about whether there’s ever been anything irregular? No.

:smile:

1 Like

Jo tak rHapo zase demagoguje😀

Tak jo, případ skončil, neschopností FIA.

1 Like

The FIA’s head of single seaters, Nikolas Tombazis, has insisted that Red Bull’s adjustable ride height device is a “non-story” following the governing body’s intervention.

Možno skús používať aktuálnejšie vyjadrenie FIA.

4 Likes

Je aktuální, jen ho vynecháváš z příběhu.

1 Like

Pozerám, že ten zákaz podvádzania RB mal na nich obrovský dopad a v šprinte sa trápili oveľa viac ako v posledných týždňoch. :sweat_smile:

1 Like

Keby bol Honzík žena, tak on je tá tlstá hnusná chladnička v ženskej partii, čo od pekných kamarátok odháňa všetkých chlapov. :sweat_smile:

Chlapi takéhoto žiarlivého škaredého cocota medzi sebou nestrpia, a tak Honzie nemá žiadnu partiu, žiadnych kamarátov a našiel si toto fórum ako únik z reality a životnú náplň.

Nemali by sme sa mu preto smiať, že je tu 24/7.

1 Like

Ani ty nemusis citat moje prispevky, ked ti vadi co pisem.

Ak autor zavadza, co v tomto pripade robi, treba na to poukazat. Inak hlupacikovia ako ty tomu uveria

2 Likes

Čemu já ne/věřím není tvoje záležitost.

Mimo to, pochybuji, že autor článku si bude číst tuhle změť příspěvku a že si přečte ten tvůj.

2 Likes

Uber … paklize se nepletu , bylo vysetrovani 2x interni i externi a oba zavery jsou = nevinen.

Chapu ,ze tobe z toho muze prasknout cevka , ale nic prokazaneho nebylo a tak se s tim musis smirit i ty. A paklize se chces bavit, ze jsem napsal soudni namisto slovo proces . tak si posluz. Na vysledku to nic nezmeni .

Hodne zdaru tobe i Alo dnes vecer :+1:

3 Likes

Ne, vždy to bylo interně a vždy si RBR zaplatil právníka. Žádný soudní výrok v tom nikdy nebyl, takže je to minimálně nepřenost. Když si zaplatíš právníka, aby ti dal “potvrzení”, že jsi nic neudělal, tak o co se ti právnici budou snažit, co myslíš?

Jinak, ty vždycky nastoupíš s něčím, jako:

tak se nediv, že se ty reakce vrací k tobě

Hezkou neděli :slight_smile:

2 Likes

Takze podle tebe je to sexualni predator co si jen zaplatil "potvrzeni " ze nic neudelal ? :wink:

2 Likes

Psal jsem, že si RBR platil na to právníka a nikdy to u soudu nebylo. Tam žádný soudní proces nikdy nebyl, nevím, proč se snažíš odvrátit pozornost na něco jiného. Buď si nevědomě psal něco mimo, nebo jsi cíleně lhal.

Odpovez na moji otazku , ja jen cituji to co si ty sam napsal.

Je to sexualni predator jak si napsal a RB si jen zaplatil “potvrzeni” ze nic neudelal .

Ano … ci NE … jednoduche .

Ja jen,jestli verim tomu co pises nebo si jen zamerne rozdmychaval zdejsi diskuzi .
diky. To, ze jsem napsal soudni , souhlasim tam je to jak si napsal nepresnost .

1 Like

To není otázka na ANO/NE. Red Bull si zaplatil právníka, aby interně vyřešil problém te situace a Horner mohl zůstat šéfem týmu.

2 Likes