FIA končí s krytmi kolies. Treba vymyslieť niečo iné, odkazuje Tombazis | Magazín F1 - F1online.sk

Ano ma to svy kouzlo, hodne se prestavovala auta jako March nebo Lola, jedno takovy mel i M. Adamek

Zase FIARI testuje pneu hrozné s nimi
image

2 Likes

len nech testuju, treba predbehnut RBR v konstrukteroch :+1:

2 Likes

Jo to je pohoda. :grin:

tak keď skoro nikomu sa na to nechce mínať off rozpočet financie. Ferrari si to zaplatí a má free dáta na pochopenie monopostu. Síce máš niečo povinne nastavené od Pirelli ale to ti tiež pomôže pri zbere dát

dneska nikto nechce nic platit, len nadavat :frowning:

2 Likes

lepšie ako za Binotta v druhej sezóne Freda a v prvej s jeho monopostom

no, piastri sa nechal pocut, ze mozu byt v boji o win kazdy vikend, zacinam byt pomaly nadseny z trojboja

1 Like

Co to používáš za výrazy? obávám se, že se ten výraz už dávno nepoužívá. Dnes jsou v módě jiné móresy. LMP atd. :wink:

1 Like

ja som klasik a vzdy budem :wink:

to vazne s tymto pristupom soferujes?

Taky bych raději uvítal označení Placka 1,2,3, než zkratky, které se neustále mění.

aky pristup mas na mysli nechapem tvojej otazke

Ked nevidim tak spomalim a idem tak aby som mohol hocikedy bezpecne zastavit aspon do urcitej miery. Otazka aku mieru si ochotny prekrocit. Ty pises, ze to v tej chvili vobec nie je v tvojich rukach. O tom pristupe hovorim…
Keby si isiel na motorke tak by si to akceptoval (ze to nie je v tvojich rukach)?

Kolega se asi jen nesikovne vyjadril, nikdo v desti neridi bez toho aby si drzel vysoky stupen bezpeci, ano nekdy se kolem prezene kreten i kdyz neni videt nakrok, nevim co je to za lidi :eyes:

nikde nenapisem ze tak jazdim… konstatoval som iba to ze viditelnost aj na normalnej ceste alebo dialnici aj za mensieho dazda je znizena vodnou triestou a dalej som uz iba uviedol priklad ze ked sa nieco zomelie za hranicou vodnej trieste tak je to bez sance sa vyhnut tomu…najma preto ze velka vacsina vodicov nedodrzuje odstup a to nie len za dazda alebo inak znizenej viditelnosti… hned na to napises ze pisem ze to nie je v mojich rukach aj ked som o sebe v tej chvili nepisal… jedine kde pisem o sebe je info ze za slabeho dazda bola viditelnost vdaka vodnej trieste max 25-30m
:handshake: ale inak plny suhlas s tym co si napisal ked nevidim spomalim aby som mohol bezpecne zastavit, ale je na zamyslenie ze to dodrzuje iba malo vodicov takze aj ked to ty ja alebo hocikto z tohoto fora dodrziava tak je stale vela vodicov co to nedodrzuju a v tedy to uz nemam ani ja vo svojich rukach ani ty lebo ked aj zastavis bezpecne… je ti to prd platne ked ta zramuje odzadu niekto( osobna skusenost2x)
a na motorkach nejazdim

no ved to, vacsina ludi jazdi s tym pristupom, ze im je jedno, ze to nemaju vo vlastnych rukach. Resp. tu hranicu kedy im to je jedno maju posunutu - akceptuju privelke riziko

1 Like

Binottov trend bol jasny, dnes by mal takych 350.

v Mugelle to uz vrci :it:
https://x.com/ducaticorse/status/1796182840939307149

1 Like