Ano ma to svy kouzlo, hodne se prestavovala auta jako March nebo Lola, jedno takovy mel i M. Adamek
Zase FIARI testuje pneu hrozné s nimi
len nech testuju, treba predbehnut RBR v konstrukteroch
Jo to je pohoda.
tak keď skoro nikomu sa na to nechce mínať off rozpočet financie. Ferrari si to zaplatí a má free dáta na pochopenie monopostu. Síce máš niečo povinne nastavené od Pirelli ale to ti tiež pomôže pri zbere dát
dneska nikto nechce nic platit, len nadavat
lepšie ako za Binotta v druhej sezóne Freda a v prvej s jeho monopostom
no, piastri sa nechal pocut, ze mozu byt v boji o win kazdy vikend, zacinam byt pomaly nadseny z trojboja
Co to používáš za výrazy? obávám se, že se ten výraz už dávno nepoužívá. Dnes jsou v módě jiné móresy. LMP atd.
ja som klasik a vzdy budem
to vazne s tymto pristupom soferujes?
Taky bych raději uvítal označení Placka 1,2,3, než zkratky, které se neustále mění.
aky pristup mas na mysli nechapem tvojej otazke
Ked nevidim tak spomalim a idem tak aby som mohol hocikedy bezpecne zastavit aspon do urcitej miery. Otazka aku mieru si ochotny prekrocit. Ty pises, ze to v tej chvili vobec nie je v tvojich rukach. O tom pristupe hovorim…
Keby si isiel na motorke tak by si to akceptoval (ze to nie je v tvojich rukach)?
Kolega se asi jen nesikovne vyjadril, nikdo v desti neridi bez toho aby si drzel vysoky stupen bezpeci, ano nekdy se kolem prezene kreten i kdyz neni videt nakrok, nevim co je to za lidi
nikde nenapisem ze tak jazdim… konstatoval som iba to ze viditelnost aj na normalnej ceste alebo dialnici aj za mensieho dazda je znizena vodnou triestou a dalej som uz iba uviedol priklad ze ked sa nieco zomelie za hranicou vodnej trieste tak je to bez sance sa vyhnut tomu…najma preto ze velka vacsina vodicov nedodrzuje odstup a to nie len za dazda alebo inak znizenej viditelnosti… hned na to napises ze pisem ze to nie je v mojich rukach aj ked som o sebe v tej chvili nepisal… jedine kde pisem o sebe je info ze za slabeho dazda bola viditelnost vdaka vodnej trieste max 25-30m
ale inak plny suhlas s tym co si napisal ked nevidim spomalim aby som mohol bezpecne zastavit, ale je na zamyslenie ze to dodrzuje iba malo vodicov takze aj ked to ty ja alebo hocikto z tohoto fora dodrziava tak je stale vela vodicov co to nedodrzuju a v tedy to uz nemam ani ja vo svojich rukach ani ty lebo ked aj zastavis bezpecne… je ti to prd platne ked ta zramuje odzadu niekto( osobna skusenost2x)
a na motorkach nejazdim
no ved to, vacsina ludi jazdi s tym pristupom, ze im je jedno, ze to nemaju vo vlastnych rukach. Resp. tu hranicu kedy im to je jedno maju posunutu - akceptuju privelke riziko
Binottov trend bol jasny, dnes by mal takych 350.