To vis ze jo hlavne fiaston fans komentuju tuto temu…
FIA vyšetřuje svého šéfa? Je to kampaň.
@Daaviid23 já bych taky rád, aby FIA vyšetřila proč Todt jako ex šéf FIA domluvil tajnou dohodu se svým bývalým týmem
Musej začít u větších kauz Těším se ale i na výsledek vyšetřování zde, mám pocit že Sulájem je ve velké nemilosti a tak zde by jsme se i mohli něco dozvědět, až ho budou házet přes palubu
To co zase je? Jsi zase argumentačně v koncích že jsi vytáhnul tohle?
Nikoliv Davide, já jsem pro to, aby se vyřešili všechny tyhle intriky FIA
Jo a ten novotvar Fiaston hodně evokuje slovo fiasko. Nezdá se ti to ofenzivní?
Mozno malinko. Skoro takmer rovnako ako fiari a fiabull
zase za vsetko mozem ja
Konečně to přiznáš
Takže už nie Jos platí ježka, ale teraz ježko Josa?
tak som si ten strasny Alonsov prehresok nasiel v minulorocnom zavode. Najprv mu naparili penalizaciu za to, ze stal 20cm vlavo - uz tam sa mal niekto normalny buchnut po cele a zrusit to. Coulthard sam povedal, ze tam FA nic neziskal a nema zmysel penalizacia… Potom sa Strollovi pokazili brzdy, odstavil to prakticky za barierami a vedenie zavodu napriek tomu vyhlasilo SC. Ok… islo sa do boxu. Alfonzo tam prisiel, zastal, mechanici okolo, a ten zadny zdvihac prilozil zdvihak k autu tak, ze sa “asi” dotykal auta. No a za to mu naparili dalsich 10sec. Ak to Sulajem zrusil, dobre spravil, potrebujeme ludi so zdravym rozumom a nie slepo jak telce vyzadovat do pismena co je pisane. Nerobili mu na aute nic! Nato predsa je sef aby taketo bezvyznamne incidenty mohol riesit.
FIA potvrzuje, že nenašla žádné důkazy o vměšování Mohammeda Ben Sulayema do GP Saúdské Arábie a Las Vegas v roce 2023. “Nezávislý orgán rozhodl, že stížnosti na prezidenta FIA byly neopodstatněné.”
budeme tej FIA teda verit, co
Co ti na to mám říci? Je křišťálově čistý.
mne to uz poslednu dobu pripada, ze robia zo tych “kauz” len medialny prievan aby sme si povedali, ze Ved oni predsa riesia problemy
Je moc dobře že se tomu podívali na zoubek a našeho milovaného prezidenta FIA zbavili jakýchkoliv podezření že by mohl zneužívat svůj post pro nějaké nepěkné věci. Jsou jednotní jak nikdy