Ferrari vytiahlo nôž tam, kde sa šlo strieľať. Sainz: Mercedes má jednu veľkú výhodu | Magazín F1 - F1online.sk

Proto chodím sem. :slight_smile:

To Ti evidentně neprospívá, už dlouho jsem z Tebe necítil radost, pohodu a nadšení.

Tu rozsevam pořád… :heart:

Tak se mýlím a je to bezva :+1:.

@Hedgehog

1 Like

tvl co su toto za spravy :open_mouth: alonso retiring, albon do ferrari, a kam pojde Sainz? k Audi?

2 Likes

Alebo Aston. Ale o Albonovi sa už hovorí dlhšie. A myslím, že s Fredom a Charleson vo Ferrari je to reálne. Albon podáva dobré výkony a bol by rád za šancu v top tíme. Samozrejme istý štýl ako Leclerc. Carlos nie je zlý, ale jeho ničí politika jeho rodiny ako ho všade pretlačujú a iný jazdný štýl a nemôžeš vyvíjať 2 úplne opačne autá.

Aston predal akcie a suska sa, ze nemaju rdy auto na dalsi rok lebo sa ucpal prisun penazi :heavy_multiplication_x:

silly season zacne zjavne v decembri

1 Like

No uvidíme. Ale Carlosovu budúcnosť vo Ferku vidím čím ďalej tým menej.

Všechno tomu napovídá, že pro oba Karly není ve Ferrari dost místa. Nejen, že mají rozdílné nároky na auto, ale Carlos je jednoduše málo pomalý. Nemá jediný důvod, proč nechtít maximalizovat svoje možnosti.

3 Likes

Taky mám dojem že Aston dobírá ze skladu poslední díly a další snad už ani nevyrábí. Tím by se potvrdily Alonsové ručníky. Když není šance získat nějaký bodík, ta raději zajet do garáže a ponechat vůz v pojízdném stavu pro další závody.

@Hedgehog

2 Likes

presne, a dokonca ani kolizia s perezom nezabranila zisku podia :slight_smile:

z dola vedie len jedna cesta, a to cesta nahor :muscle: :heart:

1 Like

To je pravda Dejve, viděl jsem ma F1 news co si tam předváděl😛

Klidnou a vyrovnanou diskuzi, stejně jako tady :sunglasses:

1 Like

Vtipná kaše na snídani? Proč ne😄