Ferrari vysvetlilo dvojitú diskvalifikáciu: Nemali sme v úmysle získať výhodu | Magazín F1 - F1online.sk

Fanúšikovia Ferrari môžu byť plným právom napálení. Taliansky tím opäť ukázal, že ešte nie je stopercentne pripravený útočiť na majstrovský titul, keď sa dvomi hlúpymi chybami postaral o diskvalifikácie svojich jazdcov. Ferrari sa však problému postavilo čelom a tifosi ponúklo vysvetlenie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192042/ferrari-vysvetlilo-dvojitu-diskvalifikaciu-nemali-sme-v-umysle-ziskat-vyhodu

jednoducho ste na smiech,či zaplakanie? toto je totálny amaterizmus,ktorý v takom tíme nemá čo hľadať,navyše ste po€rali nastavenia zo soboty,keď boli obe autá s menším množstvom paliva a opotrebenými pneu najrýchlejšie…

5 Likes

No stat se tohle RBR, to by tu bylo, od mistnich intelektualnich gigantu, co po sobe hazi trojcifernymi hodnotami ve snaze presvedcit sami sebe, ze to cislo predstavuje hodnotu jejich IQ, nablito.

By me fakt zajimalo na kolikatej pokus, tu moji vetu pochopi, jestli teda vubec. :laughing:

Kazdopadne neskutecny fail od Ferrari. Co nechapu. Posadi auto niz, coz vetsinou prinasi vyhodu a dle Lewise je to horsi. A uprime nemam duvod mu neverit, protoze den pred tim jel skvele.

Charles a lehci auto, tam je to bez debat , to vyhoda byt musi a stejne to pravdepodobne nefungovalo. Co ty tam delaj.

Z toho bude Lewis na svestku.

6 Likes

Na tento ich kiks fanúšikovia Ferrari len tak nezabudnú … Budú sa musieť riadne snažiť, aby nás presvedčili, že vedia čo robia … :slight_smile: Podľa mňa stačilo postupovať tak ako v druhej polovici minulej sezóny, malo to vtedy hlavu aj pätu, čo sa cez zimu zas prihodilo …?

Sezona je ještě dlouhá, v dobrým i špatným smyslu :grinning:

2 Likes

Tak majú teraz rovnaký počet bodov ako Williams, čo by samozrejme vyzeralo lepšie tak 30 rokov dozadu kedy bol Williams na špici.

Přišel hamilton.

Celkom zaslúžene pre súčasné Ferrari…

Začalo to angažovaním komika Vasseura na šéfa tímu, ktorí tam od prvého dňa nemá čo robiť, dodnes nedoručil absolútne žiadny posun výsledkov k lepšiemu. Spolu s ďalším komikom Elkannom ich zaujíma len marketing, čo vyústilo do nezmyselného rozbitia tímu vyhodením Sainza a angažovaním vyhoreného Hamiltona…
Enzo sa v hrobe obracia, ako môže niekto tak ľahkovážne ničiť to, čo on vybudoval.
Pfuj…

tiMure už zase? Nechceš se na to vykašlat? Ta křeč je fakt až moc velká i na tebe. Takhle to vypadá, že máš problém i s hranicí IQ běžného fungování člověka

Každopádně je tu od tebe zase nablito, protože nedokážeš přijmout kritiku vůči své osobě

Ferrari bylo vyloučeny za tohle v US 2023 s Leclercem. Ani ne po dvou letech je to tu zase a budou psát o ponaučení? Vždyť je to směšný. V obou případech Ferrari selhalo a upřímně mi přijde, že Ferrari se furt hypovalo, jak Fred to tam buduje, tohle je jeho 3 sezóna a je akorát horší, než předchozí

1 Like

Já jim pod Vasseurem taky věřil :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Doktor im zabudol povedat, ze ked ich postavi chrbtom k stene a pouzije meter, tak im nemeria IQ. :sweat_smile:

3 Likes

Ja neviem, nemam na toto este nejake silne presvedcenie, ale ja tam stale potencial vidim velky. Problem co maju, je odstranitelny lahsie (neznamena lahko a hned) nez tie z minulosti a hlavne minuly rok konecne ukazali aj sezonny vyvoj. V jazdcoch problem nebude, obaja top, marketingovo nehovoriac (co je samozrejme podruzne).

Dnes to samozrejme brutalne pokaslali, ale stane sa raz za cas, oni sa “rozhodli” vsetko v jednej VC :smiley:
Dovera je nizsia, ale hoci som mozno optimista, ja byt fanusik Ferrari, nadej tam stale vidim :slight_smile:

Btw ten Austin 23 si stale myslim, ze na dsq ich mohlo byt viac, skontrolovali len 4 monoposty a 2 dsq, cize kto vie…
Toto mi ani nepride spravne, ze sa neskontroluju vsetci, alebo aspon ti, ktorym ide o body.

2 Likes

6 Likes

Tak to potom jo. :grin:. Tomu bych i veril.

1 Like

“Nemali sme v úmysle získať výhodu” - Ferrari to urobilo (sa pomýlilo) aby nezískali výhodu :joy:

Jsou v křeči a lepší už to nebude.
Alonso včera dostal od Strolla za 20 kol 14s a dneska to raději zabalil.
Tolik kolapsů co za posledních 15 let prožili by mentálně poznamenalo každého.

1 Like

Tvoja predikcia sa naplna do bodky snad este lepsie ako si cakal. Som len zvedavy, ci to bude kludny odchod z timu a la “zbity pes” alebo to bude s tradicnym cirkusom, obvinovanim a palenim mostov. :slight_smile:

3 Likes

Já myslím že už Alonso vůbec nikoho nezajímá takže zmizí a sotva to někdo zaregistruje.
Jen ti místní komici ztratí smysl života.

Dnešní znak Ferrari.