Ferrari už „vážne poškodené“ auto neopravilo a Leclerc sa popoludní do kokpitu nedostal | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton začína pociťovať na vlastnej koži, aké to je byť pilotom Ferrari. Sedemnásobný šampión mal v stredu na okruhu Catalunya nehodu. Za normálnych okolností, napríklad počas prvého tréningu, by to takú pozornosť nevzbudilo, ale aj dnešná reakcia médií ukázala, že toto nie sú normálne okolnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186042/ferrari-uz-vazne-poskodene-auto-neopravilo-a-leclerc-sa-popoludni-do-kokpitu-nedostal

Stane se. Lepší si to vybrat teď, než v sezóně

4 Likes

Proč? Čím více takových incidentů v sezóně, tak tím více budou moje koutky blíže k uším.

1 Like

Takže nakonec taktika :smile:

1 Like

To sú tie dnešné objektívne mainstream média. :sweat_smile:

1 Like

Škodoradosť, najväčšia radosť. Ale kto sa smeje posledný …

Sezóna ešte ani nezačala,a už tu máme zas uprednostnenie Syrečeka,pred druhým jazdcom,tak čo fanúšikovia,ešte stále ste zvedavý ako to bude vyzerať vo Ferrari,takto syreček to má v zmluve že bude uprednostnený a určite to má To aj v zmluve,trápne divadlo a takto to bude celý rok

Prepáč nemôžeme sa k tomu vyjadriť, my sme narozdiel od teba neboli pri podpise zmluvy ani nám ju Ferrari nedalo skontrolovať, preto je ťažké potvrdiť čo je v zmluve.

2 Likes

ano, odkedy som cital danu klauzu v zmluve LH s Ferrari tak sa mi spi lepsie

1 Like

Opravdu to má ve smlouvě. I nehodu musel mít jako první.

7 Likes

Ferrari asi caka financne narocny rok, nebudu stihat platit za opravy :smiley: A Crymiltona premenujeme na Crashmiltona, to bude zabavy…

Skus doložiť nejakou štatistikou meno Crashmilton, nech už nerozprávame úplne do vetra

Aké uprednostnenie? Utorok jazdil ráno LEC poobede Ham a stredu to bolo v pláne Ham ráno a Lec poobede. Auto nebolo možné v čas opraviť, ale to nie je nič vážne. Tých pár km naviac ore Leclerca na SF-23 nehrá rolu.

1 Like

Premenujeme implikuje buduci cas, skus nabuduce najprv citat.

Aha tak ty predpovedaš a budúcnosť a ja len že dedukuješ na základe udalosti z minulosti. Okej to si ešte väčší blázon ako som si povodne myslel, dik za opravu.

1 Like

Jasne, vsetci sme tu blazni, len ty si helikoptera…

Nie všetci sme helikoptéra a len ty si blázon :kissing: