Ferrari stále nerozumie svojmu autu, vytočený Leclerc stratil všetko v prvej šikane | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari sa naďalej trápi pri chápaní svojho monopostu. Aj keď Charles Leclerc a Carlos Sainz dosiahli v Monze takmer identické časy, každý sa k nim prepracoval diametrálne odlišným spôsobom. Leclerc po skončení kvalifikácie penil vo vysielačke a štvrté miesto so stratou 134 tisícin sekundy na Landa Norrisa ho ani trochu neuspokojilo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/169757/ferrari-stale-nerozumie-svojmu-autu-vytoceny-leclerc-stratil-vsetko-v-prvej-sikane

Snad nebude další “víkend nechápavých” :smile: .

Leclerk v prvom sektore 23,373???to sa mi nezdá…

startil 2 desatiny v T1

Podľa článku 3 sekundy ,čo je nezmysel…Nesledoval som kvalifikáciu,ale je to nezmysel stratiť 3 sekundy v prvom sektore a nakoniec skončít 4…

nie stratil 2 desatiny.

Jednoduše se přepsali, navíc, kdyby to bylo jako v článku, tak by byl o 3 sekundy právě rychlejší než všichni ostatní, což by bylo trochu šílený … ale nevadilo by mi to vůbec :smiley:

Co sposobilo ze Ferrari akcie vystrelili zase do nebies? (vyleteli este prudsie ako ked ohlasili Hamiltona :eyes: )

Neweyho podpis to nebude, ten je zeleny

fuu to začalo na začiatku augusta. Oznámenie novej technickej podoby Ferka v Septembri by to asi neurobilo. HP je dávno. No neviem. Ale vtedy sa oznámilo, že v Monze sa ukáže nová technická štruktúra Ferka. Jediné čo ma napadá.