Ferrari splnilo v Barcelone zadané úlohy: Vzrušujúce časy, hovorí Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari opúšťa Barcelonu bez trapasov a zlyhaní. Taliansky tím jazdil spoľahlivo, bez väčších porúch a pozbieral množstvo kôl. Charles Leclerc sa naposledy dostal do kokpitu v piatok dopoludnia a pred obedňajšou prestávkou mu patril najrýchlejší čas. Pri rozhovore s F1 TV z neho bolo cítiť optimizmus.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225727/ferrari-splnilo-v-barcelone-zadane-ulohy-vzrusujuce-casy-hovori-leclerc

Teraz musia makať, až sa z nich bude dymiť. Príde mi to auto také smiešne …? Teda minimálne je tam čosi iné. Ale určite vedia, prečo je také. Je tam kopec všelijakých vychytávok.
Nech to jazdí a vyhráva. :1st_place_medal:

1 Like

Ferrari vyzera dobre. Mercedes vyzera vyborne.
pri RB sa objavili nejake problemy, Hadjar sa aj vysypal, ktovie preco. Musia teraz bojovat na dvoch frontoch.
McLaren tiez vela neodjazdil, ale starat sa musia len o auto.
V Astone su radi, ze sa im to podarilo zlozit a spravit shakedown. (vo williamse sa nepodarilo ani to)
Audi ma porodne bolesti. Cadillac tiez
RcB Haas Alpine podla ocakavania.

Až do dalších testů bude nejrychlejší letošní jezdec Hamík.
Tohle budou někteří těžce skousávat i když se jedné o pouhý test.

1 Like

Ferrari bych titul nepřál, protože by vylezli fanoušci z kanálů, ale Hamíkovi ano. :goat:

1 Like

Já bych si přál, aby letos už konečně Ferrari reálně bojovalo o titul. Vlastně si myslím, že bude pro Mercedes velkým soupeřem a že se o něj dokážou rvát až do posledního závodu.
A jestli se ku nim přidá ještě nějaký jiný tým, tak jedině dobře.

1 Like

Verím že Ferrari túto sezónu zvládne na jednotku .,… :slight_smile:

1 Like

… bodaj by si mal pravdu …

1 Like

Líbilo by se mi to, ale myslím, že Mergl s Ferrari ostatním ujedou na míle daleko.

1 Like

Asi je naozaj pravda, že minulú sezónu obetovali pre vývoj tohtoročného auta. Ak je naozaj také, ako hovoria, možno to konečne bude súboj jazdcov a nie dominancie monopostov.

1 Like

V Bahrajne sa vytiahnu vyššie tromfy. “Hin se ukáže…” :joy:

2 Likes

Mergl bude ještě rychlejší? :smiley:

Dúfam, že nie. Verím vo Ferrari

Já Ferrari víc fandím, než věřím. :grin:

2 Likes