Ferrari se chová jako kult.
A kult není nikdy nic dobrého.
Eisele ,Čo je čo sa stalo?Tvoj jediný obľúbený pilot v daždi nič moc,vždy počuvame ódy ako tento pilot je dokonalý v daždi a teraz nič,čo sa stalo odborník na nezaujato komentovanie
Na to musel prísť do tímu lujzo aby zistili, že im dáko viazne komunikácia?
Ale aspoň vždy pobavia
Cekal jsem ze budou strategicky ready, tolik tech okolnosti se zase na trati nedeje a kdyz uz ma prset na 100% tak 5min dopredu to vedet je podle predpovedi jistota.
Muze se stat ze prsi ale na zem nespadne ani kapka, zalezi jak vysoko mraky jsou.
Kazdopadne cesta Mclarenu ukazuje ze to jde, ono je tezky poslat obe auta 1-2 do boxu na prezuti, videli jsme ze se v podstate udala katastrofa, ale Norris to zkusene zkorigoval, oba piloti byli v mziku jako na masle a sli mimo trat.
Zial, prve preteky sezony, fiasko od Ferrari na vsetkych frontoch. Lewis kusok straca, to som ocakaval, ale nebolo to zas strasne. Ked Q nevysla obom, cakal som, ze mali auto nastavene predsa len na ten dazd, ale ukazalo sa, ze nie. Charles kusok viac riskoval, aj urobil chybu, ale nestratil vela a vdaka okolnostiam vlastne dopadol dobre. Lewis siel konzervativne, dobre treba hodnotit fakt, ze neurobil jedinu chybicku. Ale pre zmenu, chybalo kusok aj to tempo. No a strategia? Pri Lewisovi, ak by sli zarovno s Maxom prezut, tak realne boli v hre o podium. Nie vlastnym tempom, ale mohli tam byt. Takto to pokazili na celej ciare a o vsetko prisli. No a komunikacia? To ze s Lewisom to bolo chaoticke, okej, prve preteky. Ale kauza voda s Charlesom? To bolo fakt k smiechu.
Suma sumarum, Ferrari makalo naplno pred sezonou na PR a vsetkom okolo toho. V tom boli priam dokonali. Len ci ich to ale neodputalo trochu velmi od podstatnych veci a ci sa dokazu skoncentrovat spat. Auto ma na podia aj asi aj obcasnu vyhru, len to musia vsetko poskladat a to sa im v Melbourne nepodarilo ale ze vobec.
Přesně jak píšeš. Komunikace na první společný závod OK. Každý inženýr i jezdec je jiný a musí si na sebe zvyknout. Je možné, že ta rada s K1 byla ve skutečnosti dobrá. Co má říkat Leclerk (Must be a water). A ten risk se slikama nebyl od věci - kdyby to vyšlo, byli by za hrdiny. Ale tady na fóru je to samej odborník.
Lewis zjavne bude pre Charlesa slabší súper ako Carlos… mimo marketingu najdebilnejšia výmena jazdca všetkých čias.