Ferrari si po predstavení nového monopostu naplánovalo filmovací deň vo Fiorane | Magazín F1 - F1online.sk

Intenzívny predsezónny program Lewisa Hamiltona ani zďaleka nekončí. Naopak, dalo by sa povedať, že teraz len začína. To podstatné je totiž pred nami a najdôležitejšie je, že v akcii už nebude žiadny zo starých monopostov. Teraz všetko smeruje k roku 2025 a monopostu s označením SF-25, ktorý ponesie nádeje Scuderie na úspech v tejto sezóne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186429/ferrari-si-po-predstaveni-noveho-monopostu-naplanovalo-filmovaci-den-vo-fiorane

Zdá se, že Ferrari tlačí na vývoj letošního vozu co se dá.
Skoro by se dalo říci, že Ferrari chce okamžitě získat nad ostatními týmy náskok, aby se co nejdříve mohlo pustit do vývoje vozu 2026.

No, neviem…

Ja si myslim, ze… v 2021 mohol Lewis prekonat Michaela v pocte titulov…

Moze to aj teraz, ale vo FERRARI a to im vadit nebude. Myslim si, ze SF da vsetko do auta na rok 2025. V 2026 je vsetko mozne…

A ak nie, sprava z flash: polokosele za 120eur v predpredaji vypredane za poldna… Lewis ma nenormalnu PR hodnotu… Neviem ci sa nejaky tim tomu vobec moze priblizit, aku hodnotu ma teraz LH+Charles na poli PR. Tam ziskali enormnu silu, hlavne vdaka tomu, ze Lewis ma doslova desiatky milionov fans, a je im jedno, ci vyhrava ci nie :slight_smile:

2 Likes

21 byla loupež století v přímém přenosu.
Zatím nevíme jak budou jednotlivé vozy dobré. Podle aktivity Ferrari ale vidíme, že je Ferrari vývojově docela v předstihu.

2 Likes

Tak neviem fanúšikovia tam určite budú. A oslava rovnako. Ferrari robili súťaž kde ste mohli vyhrať učasť na predstavení pre seba a š ďalšich ludí ako doprovot.A Fanúšikovia budu určite tam kde boli pri predstavení Hamiltona. Fred jazdy potvrdil už mesiac spať a do 24 hodin boli v Maranelle vypredané hotely.Ja tam tento rok s brachom budem rozhodne.

Aj Leclercove veci vypredané z veľkej časti. Toto bol problém CS, že jeho veci dodnes sa dajú kúpiť.

1 Like

Ferrari co nevidet predstavi svuj novy sport car.