Ferrari si nevie dať rady so závesmi, podľa talianskych médií už pracuje na nových | Magazín F1 - F1online.sk

Na šiestej veľkej cene sezóny sa od tímov očakáva, že už majú celkom dobrú predstavu o tom, ako nastaviť svoje monoposty — najmä vzhľadom na to, že rovnaké pravidlá platia už štvrtý rok po sebe. Scuderii sa však nedarí a v Miami zaostala nielen za McLarenom, ale dokonca sa jej vyrovnal aj Williams. Problémy vraj súvisia so zadným zavesením.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198176/ferrari-si-nevie-dat-rady-so-zavesmi-podla-talianskych-medii-uz-pracuje-na-novych

Autoracer je dobrý zdroj. A údajne Serra ako prišiel, hneď povedal že to zavesenie je celé zle.

1 Like

Na světě jsou i důležitější věci než zavěšení.

Třeba…

ešteže cez zimu robím po 10 rokoch upgrade PC. Takže tá RTX 5070 bude na GTA VI pripravená.

Ještě počkej. Na pc to bude tak 2028.
Snad 2027.

A nějakej gameplay by tam nebyl? Nuda tohle.

Ferrari = Manchester United. Dlhodobo v prdeli…

Vôbec 2027 najneskôr 2028 by stratili ťah na branku. Reálne na základe jednoho GTA a RDR tu ťaháme precedens, že Rockstarom to bude trvať. U GTA VI možno očakávam po máji, že aj na podzim maximálne ďalšiu jar to bude na PC. A aj tak celá GTA VI bude postavená okolo 5 4 generácie RTX grafík (50xx)

United má pořád šanci něco vyhrát, tyhle sasky víc zajímá marketing než výsledky.

GTA 6 je hra, kvôli ktorej sa kupujú nové konzoly a TV.

To nechceš hrať až na PC po tom, čo si sa rok kukal na Twitch a poznáš tú hru z videnia. :grin:

to je rok co rok, to uz je jedno aj keby to prinesu a zacnu vyhravat ta strata uz priepastna, nikdy nemame auto ktore je bojaschopne cely rok

5070 a pripravená? Veď je to predražená s r a č k a . No ak máš 1080 tak to potom áno

1 Like

Mám 1070. A nebudem prechádzať na 3 generáciu RTX. 50xx je na DLSS a AI š■■■■■■ Na raw stráca, ale to je dneska už nepodstatné.

pokial to nie je na VR tak je to prd vo vetre pre mna. To sa proste nechyta.

no ja koženej bunde nedám ani cent a ani som v živote nedal. Tiež neuznávam žiadne fake frejmy a a ai p í č o v i n y . Mám 7900XTX, tá nejaký čas ešte vydrží, hoci kŕmim 3x 1440 monitory.

1 Like

Já počkám na 7080 asi.
Mám teď 2060 super.

7080 už bude generovať len 1000 fps fake snímkov… :grinning:

Četl jsem něco, že se to teď v tý 50 řadě nějak fake dopočítává přes AI…
Snad se za 2 roky vzpamatujou. :smiley:

Lebo to je budúcnosť. Na raw výkon je skoro ako 40xx, ale v AI je míle napred. Proste AI tam už bude navždy. Nové hry raw performance neriešia.

A viac menej sme na maxime hardware zisku výkonu. AI dodá ďalšie čísla.