Jinymi slovy rikas, me je jedno co vsichni rikaji, me je jedno co rika MV a tym , data a F1 verejnost. Ja Bob proste Maxa nemam rad a tak si vzdy vse upravim tak aby za to mohl on a pak se citim fajn.
Rozumim. Respektuji.
Jinymi slovy rikas, me je jedno co vsichni rikaji, me je jedno co rika MV a tym , data a F1 verejnost. Ja Bob proste Maxa nemam rad a tak si vzdy vse upravim tak aby za to mohl on a pak se citim fajn.
Rozumim. Respektuji.
Ne, jak jsem psal kolegovi, zijte si ve svete s Intergalaktickym Kristem, tohle je mi vazne jedno, ale v F1 se vyznam, na rozdil od tebe, ty jses tady nevim proc.
Tak jen pro tve info, Emil byl v zavode frustrovany, coz vyustilo ztratou koncentrace, ztratou kontroly nad vozem a uviznutim v kacirku.
Warakare Warakare, do roka a do dne
Naloz mu trochu.
Na to ze ti to je jedno tak neusnes aniz by si nerekl 3x Max Verstappen
.
A jelikoz si jediny ktery neustale omyla ten termin intergalakticky kristus si rikam, ze asi musis mit rad Frantiska Kotletu![]()
![]()
A clovek si rika, ze uz nedokazes prekvapit ![]()
![]()
Nenech si kazit den temito vtipalky
. Oni to tak nemysli… jsou to jen kluci hravi ![]()
Dostals odpoved na vsechno, takze…co jeste chces.
Aby vyhralo Maroko.
Maroko prohraje.
Koukam ze asi nesledujes fotbal kdyz mi tohle ted pises![]()
Dostali vyprask 2:0, asi mas problem s prijmem informaci, Warakare Warakare nefetuj.
Tohle napises s prispevkem, ze Maroko prohraje, po 12 h co se zapas dohral?
![]()
Napsal jsem ze prohrajou a prohrali.
Ano. Presne. Napsal si 12 h po zapase ze prohraji. Kdyz uz bylo davno dohrano.
Kdyz uz sis chtel rejpnout mel si napsat prohrali ci dohrali. Takhle tvuj radoby skodoliby hejtik nedaval ani smysl. S poznamkou o drogach si se dostal presne na tu uroven komentaru kterou od Boba musime ocekavat
.
Dokonce i hodiny si pletes, vzpamatuj se, drogy jsou fuj.
Bobík

@Dietrich_Reimann nemuzu si pomoci, ale takhle nejak si Boba predstavuji.
. I ten vek by odpovidal ![]()
Bez fandit Maroku.