Ferrari sa zlepšilo v manažmente energie, upozorňuje Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Jinymi slovy rikas, me je jedno co vsichni rikaji, me je jedno co rika MV a tym , data a F1 verejnost. Ja Bob proste Maxa nemam rad a tak si vzdy vse upravim tak aby za to mohl on a pak se citim fajn.

Rozumim. Respektuji.

Ne, jak jsem psal kolegovi, zijte si ve svete s Intergalaktickym Kristem, tohle je mi vazne jedno, ale v F1 se vyznam, na rozdil od tebe, ty jses tady nevim proc.

Tak jen pro tve info, Emil byl v zavode frustrovany, coz vyustilo ztratou koncentrace, ztratou kontroly nad vozem a uviznutim v kacirku.

Warakare Warakare, do roka a do dne

2 lajkov

Naloz mu trochu.

1 lajk

Na to ze ti to je jedno tak neusnes aniz by si nerekl 3x Max Verstappen​:grin:.

A jelikoz si jediny ktery neustale omyla ten termin intergalakticky kristus si rikam, ze asi musis mit rad Frantiska Kotletu​:wink::+1:

A clovek si rika, ze uz nedokazes prekvapit :+1::heart_hands:

Nenech si kazit den temito vtipalky​:grinning_face_with_smiling_eyes:. Oni to tak nemysli… jsou to jen kluci hravi :wink:

Dostals odpoved na vsechno, takze…co jeste chces.

Aby vyhralo Maroko.

Maroko prohraje.

Koukam ze asi nesledujes fotbal kdyz mi tohle ted pises​:smiling_face_with_sunglasses:

Dostali vyprask 2:0, asi mas problem s prijmem informaci, Warakare Warakare nefetuj.

Tohle napises s prispevkem, ze Maroko prohraje, po 12 h co se zapas dohral?
:smiling_face_with_sunglasses:

Napsal jsem ze prohrajou a prohrali.

Ano. Presne. Napsal si 12 h po zapase ze prohraji. Kdyz uz bylo davno dohrano.

Kdyz uz sis chtel rejpnout mel si napsat prohrali ci dohrali. Takhle tvuj radoby skodoliby hejtik nedaval ani smysl. S poznamkou o drogach si se dostal presne na tu uroven komentaru kterou od Boba musime ocekavat​:wink:.

1 lajk

Dokonce i hodiny si pletes, vzpamatuj se, drogy jsou fuj.

Bobík

3 lajkov

Mam pro vas oba tajnou message

@Dietrich_Reimann nemuzu si pomoci, ale takhle nejak si Boba predstavuji. :rofl:. I ten vek by odpovidal :grin:

1 lajk

Bez fandit Maroku.