Ferrari sa v stredu nehnalo za najlepšími časmi, oveľa viac experimentovalo | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari zažilo slušný vstup do novej sezóny. Lewisa Hamiltona a Charlesa Leclerca počas prvého dňa predsezónnych testov nepostretlo žiadne nešťastie a obaja patrili k najusilovnejším jazdcom na trati. Leclerc navyše skončil aj dosť vysoko; popoludní sa vyšvihol až na štvrté miesto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/188097/ferrari-sa-v-stredu-nehnalo-za-najlepsimi-casmi-ovela-viac-experimentovalo

Hamík má už volant podle svých představ a dnes testoval jak vůz reaguje na mačkání dzyndzyků. Určitě porovnávali s Kájovým vozem.
Jinak Ferrari v zimě nelenilo, tak očekávejme pomalejší rozjezd, ale až všechny novinky sladí, tak bude jejích vůz raketa které bedny nebudou cizí.

Mám dojem, že kolem 16.30-17, kdy zajeli nejrychlejší kola Lando, Max i George a trať byla zjevně nejrychlejší, nebyl Charles na trati, v té době upravovali auto. On měl nejlepší čas už ve 14.45, výsledek je tím taky trochu poznamenaný.

1 Like

Díky za tuhle informaci. Já byl v tanečních, proto jsem neměl prostor sledovat testy. Takové informace mají pro mne cenu zlata.
Tím pádem dávám Ferrari o dva stupínky výše. :slightly_smiling_face:

Tak doufám, že nekecám, koukala jsem jedním okem u práce :smile: . Ale v tu dobu i Sainz rozjel pěkné kolo s rychlým sektorem, jenom to nedotáhl do konce. Však on mě kdyžtak někdo opraví.

Když se dívám na dnešní výsledky, tak asi nejpříjemnějším překvapením je všemi předem odepisovaný Doohan. Už jsem četl, že Flavio Doohana neodepisoval po posledním loňském závodě. Prý dělal vše podle pokynů Renaultu, který chtěl jeho vůz po závodě celý. Odhaduji, že do muzea, nebo spíše k prodeji.

:rofl::rofl::rofl::rofl:…už to trošku sa preháňa s tým,//Ferkom//,silou mocou mu chcete ten titul dotlačiť,:tired_face::tired_face::tired_face::racing_car:

Snad nie si pilotka alebo chirurgicka, to by ma celkom znepokojilo.

2 Likes

Automatický pilot dokáže sám i přistát.

Neboj, víš, že my holky ovládáme multitasking :smile: . Nicméně ani jedno nejsem, jsem nebezpečná jenom papírům :smile: .

1 Like

Za mě všichni nováčci jezdili slušně, Doohan mě taky překvapil. Zatím dobrý…

Dnešní nováčci bývají díky simulátorům velice dobře připravení. Kruťárna nastane až v závodech. Taky zatím dávám všem novicům palec nahoru. :+1:

1 Like