Ferrari sa chce Mercedesu vyrovnať inak. Talianska tlač píše o motore s extrémnym chladením | Magazín F1 - F1online.sk

Dokáže niekto v budúcej sezóne vyzvať do súboja pohonné jednotky Mercedesu? Podľa zákulisných informácií celý padok očakáva, že najvýkonnejšie agregáty budú pochádzať práve z Brixworthu, no cesta k titulu nemusí byť dláždená len čistým výkonom. Talianske médiá tvrdia, že Scuderia pracuje na extrémnom riešení, vďaka ktorému si pohonná jednotka vystačí s menšími chladičmi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213805/ferrari-sa-chce-mercedesu-vyrovnat-inak-talianska-tlac-pise-o-motore-s-extremnym-chladenim

Ale to my přece víme a každý se to potvrzuje, že odpověď je “ano”. :rofl:

2 Likes

No super, tak to držím palce.

Takže Hamilton 2026 - 9.titul. :trophy:
Zaslouží si ho za to utrpení. :slightly_smiling_face::+1:

1 Like

Hlavně že se zbavili MGU-H a přesto budou kyseliny zase o 30 kilo těžší. :-1:

Takhle se má přesně soutěžit !!! Všechny věci se pak dají využít jinak a jinde…, jasně že někdo “vyhraje”, ale muže to být jen na začátku a pak se karta obrátí.

Tombazis to vidi inak

Puffe je mi jasne ze 8 je blizko 9 na klavesnici.
A ze sa ti poklzla ruka.

3 Likes

Tebe to dobre vyhráva :joy:riadny matros beries

kdeze 9.
Rovno 10. :boom: :bomb: :+1:

1 Like

:thinking:

Toto Wolff rozšířil fámu (zda je pravdivá, se dozvíme v březnu příštího roku), že motor Ferrari postrádal výkon, což vyvolalo exodus inženýrů z Maranella do jiných týmů, jako je Audi.

1 Like

Sranda je ta, ze nikto Mercedes v realnom vykone na trati nevidel, a uz ich kazdy pasuje za TOP tim…

Len aby to nebolo inak :smiley:

2 Likes

Ty věříš pohádkám o výrobě hlavy Ferrari na kopírce?
Já tuhle pohádku vnímám spíše jako IQ test na pokračování.

Údajne to bolo fakt aby toto odradil prechod MERC inžinierov do Ferrari. Teraz ale nejaký prišli, som zvedavý.
1000005698

Nevěřím, a ani jsem se o to nijak nezajímal. V tomto směru mě zajímá jen výsledek :slightly_smiling_face:

1 Like

Toto uz bojuje naplno

Nechám sa prekvapiť. Verím, že motor FERRARI bude konkurencie schopný … :slight_smile:

1 Like

Tipuji, že nejlepší motory budou mít Mercedes, Ferrari a Honda. Nejlepší samozřejmě nemusí být zrovna v tomto pořadí.

To co tam vymyslí s novými předpisy Adrian s Hondou, nebude mít konkurenci :sunglasses: Než teda přijde FIA a tu skvělou legální vychytávku s okamžitou platností zakáže neb to tak nezamýšleli :smile: :woozy_face:

1 Like

Příští rok je rok Ferrari! :slightly_smiling_face:

1 Like