Ferrari privezie do Miami „prakticky nové auto“. Najväčší podiel na strate však má motor | Magazín F1 - F1online.sk

Jj omezují se nejlepší a proto se napsali pravidla na míru Mercedesu :grinning_face:

Puffe HellHogr to vystihol skvele, nemam k tomu co dodat :slight_smile:

Presne tak.
Zadanie znie presne, Nitra to musi tento rok vyhrat a hotovo.

Hogr je génius fóra. Ten to vždycky dobře vystihne.

Puffe už bys mi mohl poslat tu pozvánku na svatbu

Netušíte jak to u Ferrari dopadlo s tou ocelovou hlavou? Používají ji, nebo se vrátili k hliníkové?

Dopadlo to, že ta jejich slavná ocelová hlava o které celou zimu básnili, že to je v motorech gamechanger, tak vůbec nikoho nezajímá.

Takže nic podobně jako rotačka zadního křídla.
Pro mě je to velká škoda, protože chytré technické vychytávky mě vždycky hodně bavily.

Myslím si, že tam je problém v tom, že rotačka rozhazuje balance.
Bude to skvělý na dlouhé rovinky, ale ty aktivní aero potřebuješ zapínat neustále. I na krátké úseky, kde se to asi nevyplatí. Však to mělo být už v Číně..

Nikdy jsem nepočítal, že by se rotačka používala třeba v Monaku, ale ve SPA a v Monze by jsme ji už vidět mohli.

• Celý koncern Volkswagen (skupina): Tržby zostali takmer nezmenené, dosiahli úroveň 321,9 miliardy eur (pokles o 0,8 %).

Rok 2025, pokles zažili ale že by to bolelo ..

F1 je neskutočná reklama aj keď teraz je lepšia reklama nálepka na Mesiaci :upside_down_face::rocket: