Ferrari prekopalo tlačové stanovisko. Zmizol Andretti, pribudli slová Vasseura a Lowdona | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari sa zrejme dopustilo komunikačného faux pas. V utorok krátko po skončení testov zverejnil tím, že sa dohodol na viacročnej spolupráci o dodávkach motorov s „Andretti Formula Racing LLC“. Samých nás táto formulácia prekvapila a vykladali sme si ju ako dôsledok nevyriešených vzťahov pri preberaní projektu vznikajúceho tímu F1. Ako sa však ukázalo, očividne došlo k veľkej komunikačnej chybe.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/183833/ferrari-prekopalo-tlacove-stanovisko-zmizol-andretti-pribudli-slova-vasseura-a-lowdona

Pro F1 má Andretti mnohem lepší zvuk, než Cadillac.

Ale F1 sa veľmi znažila aby sa meno Andretti nikde neobjavilo :slight_smile:

1 Like

A divíš se, když Andretti podal na Liberty žalobu?

Andretti musel fakt někoho strašně podělat když se kvůli němu dělají takové opičárny :grin:

1 Like

Kto porovnava podvyziveny team ktory skrachoval s GM ?
Cim rozmyslas ?

1 Like

Ten tim este ani nie je v f1 a uz do neho kopes. Typicke pre Cechov a Slovakov.:-1:

lenze oni maju v pravidlach 12 teamov. Pre vstup teamu maju jednoznacne dane pravidla, ktore andreti splnil. A oni ho odmietli. Jasne ze ich zaloval! Este aj pokutu mali dostat, nieze sa to obislo bez slova. Tymto ale zaloba stratila vyznam, takze tam muselo prist k mimosudnej dohode.

Ak ma pamat neklame tak Haas nedostaval 2 kola. Je potrebne chapat rozdiel v konstrukterskych pravidlach pre rok 2010 a tie pre vstup do 2016.

Od 2016 ak kupujes vsetko co ti pravidla povoluju od vlastneho dodavatela, nemozes stracat vela. Nebudes nikdy vyhravat ale nebudes stracat vela. + je tam Otmar, Symonds…par odidencov z Alpine.

Hlavu hore a pockajme na prve testy.

Tahle to dopadá, když má někdo monopol.

1 Like

Inak George a Charles pracovali nadčas.

Co to je za film, ked produkcia nechcela najvacsi talent storocia a najlepsieho pilota sucasnost a namiesto neho tam je Russell, ktory ma menej vitazstiev ako Max titulov? :smiley:

Preco tam nejazdia Verstappen s Hamiltonom? Ci oni to odmietli? Lebo Lewis mi pride taky typ, ze by to hned zobral, aby bol vo filme.

Od Russella by mi uz aj Norris daval vacsi zmysel, keby tam jazdil. :slight_smile:

Lebo Lewis je poradca režiséra, tak možno preto. A potrebujú tam aj niekoho kto pekne vypadá

Na to je tam Brad Pitt, nie? :smiley:

V Leclercovom pripade vsak viem suhlasit, ze to pritiahne pozornost najma zenskeho publika. Ale Russell? Nie som sice zena, neviem to objektivne zhodnotit, ale ked su kadejeke clanky o tom, ze ktori piloti sa pacia zenam, tak jednoznacne vediet Leclerc, ale potom sa casto spomina najma Sainz, no Russella som nejako nepostrehol.

Mozno by nam vedel poradit a objektivnejsie to zhodnotit @HellHogr , ten je na chlapov. :rainbow_flag:

1 Like

Fred vzdy potesi vtipnym komentarom.

2 Likes