Ferrari predstavilo špeciálne lakovanie pre VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Oslava sedemdesiatich rokov na americkom trhu a v podstate aj pocta novému titulnému partnerovi. Ferrari sa na Veľkej cene Miami odeje do nového šatu. Tradičnú červeno-žlto-čiernu kombináciu doplní na Floride modrá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152155/ferrari-predstavilo-specialne-lakovanie-pre-vc-miami

paci sa vam auticko?

• ano
  • ne
  • modra nuda

0 účastníci

1 Like

Nemáš tam ukázaný hlasy

ucelne. nechceme tu spory :slight_smile:

Aha, tak to mění hlas na modrou nudu :smiley:

2 Likes

:nauseated_face: 15 x sorry bro

pohoda, z mojej kapsy to nejde :smiley:

Este to tak. To by som ti dal :facepunch::joy:

1 Like

Podľa mňa typické dnešné Ferrari - príliš ustráchané ísť “all-in” a výsledkom je toto “pocukrovanie”, ktoré vyzerá hlavne, že EHM.

A taktiež vidíme, že asi nebudú mať ani gule ukecať HP aby použilo svoje modernejšie “4 čiary” logo. To síce je trochu menej rozpoznateľné a podľa mňa moderný minimalizmus dotiahnutý do extrému. Ale zároveň sa dá oveľa elegantnejšie integrovať do livery (aj na notebookoch vyzerá OK) - čo je konieckoncov jeden z dôvodov prečo sa moderné logá tlačia do týchto štýlov.

2 Likes
Páči sa vám Ferrari lakovanie na Miami?
  • Ano
  • Nie
  • Kočkopes
  • Modrý paskvil
  • Karolína Bulisová level

0 účastníci

Karoline dam hlas VZDY!

Práveže nikto nechápe prečo nedali to nové logo HP. Ale ono ešte nie je ani ofiko na stránkach HP možno preto
image

musíš ešte raz som upravil nastavenie

mne sa nepaci, ze nemali gule spravit to cele modre.

5 Likes

neni to nejak u FIA blbo spravene, ze si team nemoze len tak prehodit livery ako sa mu chce? myslim, ze to FIA musi nejako schvalit, a ked napr ten partnership s HP ukuchtili v case, kedy by to uz nepreslo, tak sa museli uchylit k tomuto.

Asi lepší než jsem se obával :smile:

1 Like

Ano miernu úpravu livery môžeš urobiť vždy, ale musia ostať zachované výrazne staré prvky. Nová livery musí prejsť posúdením kvôli TV, kamerám všetko zložitý dlhý proces a tuším to FIA nechce schvalovať

no hlavne ze tu abomination v ruzovom od alpiny schvaluju

Vyzerá, že JE, ale že sa nemá len tak používať (hlavne tretími stranami).

Ale tak zase Ferrari je Ferrari a už keď ten deal dohadovali mali tušiť, že na rozdiel od bývalého partnerstva vo Williams 20 rokov dozadu toto sa bude vizuálne integrovať oveľa zložitejšie.

@Hedgehog
Možno áno, ale keďže sa jedná o Ferrari a Miami, dovolím si veľmi pochybovať, že formality by boli problém. Má to byť pomaly ťahák víkendu. Ako mrzí ma ak im krivdím a nehodlám zase do toho investovať neviem koľko času aby som sa zorientoval, takže tu len súhlasím s helmutkom - na to aká to bola príležitosť a na to že ešte nedávno Ferrari dokázalo pri snahe oprášiť historickú livery ísť pekne od podlahy (Mugello 2020) je toto jednoducho sklamanie - minimálne pre mňa, ale pochybujem, že budem jediný.

jj, ja som tiez cakal nieco taketo, na to, aky humbug ohladom toho spustili

ale neni kazdy den nedela no

1 Like