Ferrari predstaví v Barcelone verziu 2.0 svojho monopostu, píšu médiá | Magazín F1 - F1online.sk

Taliansky portál Formu1a.uno prezradil po víkende v Kanade, že vo Ferrari sa pracuje na doraz s cieľom predstaviť vylepšenú verziu monopostu SF-24 už počas víkendu v Španielsku. Scuderia nasadila prvý veľký balík vylepšení v Imole. Ten mal priniesť zlepšenie v každej oblasti, ale neriešil slabiny monopostu. Tie mal zahnať až balík pripravovaný do Silverstone. Podľa talianskych médií sa však plány zmenili.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/158700/ferrari-predstavi-v-barcelone-verziu-2-0-svojho-monopostu-pisu-media

Ja neviem, ale nikde som nevidel že by sa písalo predstavíme verziu2.0 monopostu. To sa kde písalo?

1 Like

Prostě clickbait, aby se na to hodně četlo, do Barcelony přiveze vylepšení většina týmů předpokládám, tohle je každou sezonu, nejdřív hype a pak se nic moc nezmění :grin: :grin:

3 Likes

Není to už verze 3.0?

Už minule měli komplet nové auto, když to zajížděli na tom filmovacím dní.

1 Like

by som povedal, že dnes priviezli podstatnejšie veci ale ani ITA médiá toto nenazývajú 3.0 iba random slovenská stránka.

Nikde,ale treba dat bombasticky nadpis,aby sa klikalo na clanky. Hlavne je, aby sa prinasali vylepsenia a aby aj fungovali. Potom sa mozu oznacovat aj 1.2, 2.4 alebo 3.3.:slightly_smiling_face:

2 Likes

A v čem je vlastně problém, že napsali, že bude auto 2.0? :smiley:
Jakože do teď nepřivezli upgrade??.. nebo, že ten upgrade nebude upgrade?

tak prečo nepíšu o MERC že dovezú 2.0 monopost? Lebo ptm sa to tu hajpuje ako keby im to pridá pol sekundy na kolo pritom to není pravda

Aha, to jde o tlak. Ale na Ferrari vždycky bude tlak. Ferrari je Ferrari.
Můžou se přejmenovat na FIAT jestli chtějí menší tlak. :smiley:

Bude to verzia 2.1.
Autor klasicky mimo.

2 Likes