Nežrat. Ale to taky moc nefunguje, když se celý den postím a večer se hezky nadlábnu.
No to taky myslel jsem jisty druh pohybu.
Blázníš? Víš kolik při tom ztratíš kalorií?
Hehe, jinak ja protoze se stravuji doma jsem si dohledal vahy obedu a priloh ze skolni jidelny, zjistil jsem ze jim celou dobu dvojite porce vseho, to byl zaklad.
Já se moc nepřežírám, ale mám nepravidelnou stravu a to taky není dobře. Sladkosti doma snad ani nemám, ale užívám si na ovoci a dietních masech.
Jinak jim vsechno na co mam chut. Moje bezna vaha je 72-74, ted mam 82 takze jeste dlouha cesta, ale uz jsem sel na 87 a to uz k me vysce 176 neslo.
V hycech jde váha dolů rychle. Taky pohybu je mnohem více než v zimě. Do září zase budeš jako proutek.
Jo ale ztratil jsem prehled proc kynu, protoze mam pohyb denne. U me byl problem vseho zbytecne moc.
Domácí strava a hlavně neustálá dostupnost tělu moc nesvědčí.
Proto je dobre mit doma dobrot tak akorat a nakupovat casteji
Kdyz vidim starsi rocniky navesene na tech plnych nakupnich vozicich jak se ledva sunou dopredu, proc
Nekup to, když je všechno zrovna ve slevě.
Vážně netuším. V obchodě automaticky zapínám sprintový režim a snažím se být co nejrychleji na čerstvém vzduchu. A když si náhodou před pokladnou vzpomenu, že jsem něco zapomněl koupit, tak mě ani nenapadne se vracet. Co v košíku není to přece nepotřebuji, né?
Taky nejsem rad v potravinach, nekdy si pripadam jak ve velkoskladu drogoveho dealera, zerte kur-vy zerte az prasknete a hlavne co nejvic, hlavne nezapomente u kasy zaplatit a prijit zas
A chceš nabrat objem, “vysekat” nebo zvýšit svůj silový fond…čeho by jsi chtěl dosáhnout v tom fitku?
Většinou každý se chce zbavit sádla a zlepšit fyzičku. Ti kteří chtějí hlavně svaly, tak většinou zobou.
Tak černý? 15x
přesně, bobík bude tak moc bušit až zčerná
No, shodil jsem par kilo a jeste neco pujde dolu, vysekat znamena co?
Oj, to ne, musim se vlezt do formule
Tak nejak zpevnit, mam sport kazdy den, ale hraju i golf a to by ses divil jak jses po treninku ztahanej, neuveritelny nikdy by me to nenapadlo.