Ferrari posielam správy, nie rozkazy, vysvetľuje Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Ako sa zmení Ferrari po príchode Lewisa Hamiltona? Sedemnásobný majster sveta prišiel do talianskeho tímu, aby s ním získal titul. Zrejme však zisťuje, že tím nie je pripravený. Lewis viackrát poukázal na skutočnosť, že robí všetko, aby ho vo Ferrari nečakal rovnaký osud ako Sebastiana Vettela alebo Fernanda Alonsa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/209702/ferrari-posielam-spravy-nie-rozkazy-vysvetluje-hamilton

Ferrari v 2014 podpisalo viacnasobneho, ktoreho mladsi teamovy kolega porazil (Ricciardo)
Ferrari v 2024 podpisalo viacnasobneho, ktoreho mladsi teamovy kolega porazil (Russell)
Preco podpisuju porazenych ?

Konecne prvy pilot vo Ferrari od Schumachera,co zacina robit poriadky vo Ferrari…Pamatm si ,ked Schumacher zacal na konci roku 1995 prebudovavat Ferrari a doslova rozhodoval,ze nemozu byt okolo neho sami Taliani,pre ich neschopnost a slabe pracovne tempo,tak ho novinari kritizovali,ze co si to ten Nemec dovoluje…A vysledok bol 5 majstrovskych titulov pre Ferrari!Ocakavam,ze o nieco podobne sa pokusa Hamilton a verim,ze bude i on uspesny.

1 Like

Od 1996 som fandil Schumimu (99 Frentzenovi) co som vládal :slight_smile:
Nezabudaj na to, ze od si z Benettonu priviezol co mohol.
To Hamilton neurobil ale hlavne - Schumi prisiel do Ferrari na zaciatku svojej cesty.
Lewis na konci a to je zasadny a klucovy rozdiel.

1 Like

Suhlasim, este by som doplnil k tej personalnej oblasti aj inu eru, v ktorej bolo Ferrari neskutocne politicky silne, neobmedzene testovanie (2 vlastne trate) a rozpocet + pneu na mieru.
Ak by sa vtedy vo Ferrari (tiez po 5 rokoch a nie ako dnes niekto caka zazraky pomaly za 5VC) nedosiahli uspechy, tak uz nikto nikdy… :slight_smile:

5 Likes

Suhlas.
Dnes ked netrafis koncept, si v ri …

2 Likes

Myslim, ze si zabudol na Sainza, toho tiez porazil Norris :slight_smile:

Moze byt.
Nikde som nenapisal ze Carlos je typicka jednotka v teame.
Dnesna kvalifikacia poskytla dalsiu odpoved, ci podpis Lewisa bol opodstatneny.
Pri vsetkej ucte k nemu.