Ferrari podniká ďalšie zmeny, Charles Leclerc dostane nového pretekového inžiniera | Magazín F1 - F1online.sk

Vo štvrtok podvečer Scuderia Ferrari oznámila nečakanú zmenu na poste pretekového riaditeľa Charlesa Leclerca. Monacký pretekár sa rozlúči so svojou “spojkou” na boxovom múrik Xavim Marcosom, ktorého od VC Imoly nahradí Bryan Bozzi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153514/ferrari-podnika-dalsie-zmeny-charles-leclerc-dostane-noveho-pretekoveho-inziniera

tam neostane kamen na kameni

Ham bude dominovat zase 6 sezón a Ferraristi budou mít dilema, jak moc to můžou slavit

ja naplno :heart:

aj ja :heart: Akurát HAM sa bude musieť uspokojiť, že bude počuť #16 výfuk pred sebou

1 Like

inak @Hedgehog ježkuuuu máme prvý konštruktérsky titul v F1 esports.

V R9 sme strácali 40 bodov na RB a 20 tuším na Sauber. Ale v R10 (Vegas) a R11 (Qatar) sme získali 2x 1-2 umiestnenie a odskočila na rozdiel 40bodov my. A v R12 (Abu Dhabí) sme skončili pohodlne P5 a P6. že by predzvesť tohto roka IRL?

1 Like

ja som videl, ze to je ale nemal som cas sledovat, tak parada :smiley: to jazdia F1 hru, ne

Jojo ako je to meme občas ale je to úspech. Ferrari tam má fakt dobrú dvojicu idú HArd racing ale vedia spolupracovať a sami povedali, že titul pre Ferrari je dôležitejší ako ich osobný.

1 Like

Ten vľavo a stred jazdí pravo je náhrada

A na náhlade je LEC auto. Cmon tento rok LEC WDC a WCC FErko?

A Hamík pôjde k čerstvému Ferrrari majstrovi. To by asi Ferrari nerozmýšľalo koho bude podporovať, že?

1 Like

Longuet, Broumand a ?

1 Like

Rozpočtové stropy, Ferrko mění inženýry jak na běžícím pase. + Bere Hamiltona s Neweym za 1 mld eur, však jsme si zvykli.
Někdo si je rovný a někdo rovnější.

Ale HAM sa neráta do stropu. newey tiež a inžinier dostane lepší plat a druhý ide mimo divíziu F1

Kde je Newey potvrzenej u Ferrari?

Ups, jsem zase něco provalil, co něměl nikdo vědět.

1 Like

Rozpočtový strop má rovnat pole, že si za oponou rozhazují miliardy je znásilnění myšlenky.

Ako jazdci nespadajú, motory tiež, 3 najlepšie platený zamestnanci tiež

puff by chcel zit v utopickom svete

George Russell a Kimi Antonelli dnes řídili W13 v Silverstone.
Zdá se, že Mercedes používá George jako základ pro měření Antonelliho výkonu.

Já vím. :slight_smile:
Ale Fred ne. :smiley:

Adrian podepsal v AM, ale nevadí