Ferrari musí uberať na konci roviniek, aby ochránilo dosku pod podlahou | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari vstúpilo do sezóny 2025 s veľkými ambíciami, ale nie prvýkrát za posledné roky sa očakávania nestretli s realitou. Inžinieri Scuderie nedokázali odomknúť plný potenciál monopostu SF-25 a momentálne čakáme na nasadenie prvých väčších balíkov vylepšení, ktoré by mali byť liekom na niektoré problémy. Tých je viac ako dosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204890/ferrari-musi-uberat-na-konci-roviniek-aby-ochranilo-dosku-pod-podlahou

Vasseur octup!!!

3 Likes

Přesně.
Za Binotta bylo líp, Vasseure octup.

Za Arrivu jedine

3 Likes

Čo tam po nejakých problémoch s doskou, ale máme Hamiltona a to nemá nikto iný… a s tým sa musí každý fanúšik Ferrari na tento rok uspokojiť. Sú priority a potom ešte ďalšie “priority”…

Tak problémy se zavěšením resp. s výškou jízdy mají od testů, kde se z nich kouřilo jak z fabriky.
Teď bude v Rakousku nové ne?

Tak asi “jen” podlaha.

image

2 Likes

Tak uvidíme, či vylepšenia pomôžu. Aj napriek tomu si myslím, že odchod FV z Ferrari nie je tá správna voľba …

Ked si taky fanusik Ferrari, akym sa prezentujes, mal by si fandit akemukolvek jazdcovi, ktory vo Ferrari jazdi, nech by to bol Leclerc, Hamilton, Verstappen, Latifi alebo zeleny alzak. Tvoje prispevky za posledny rok nie su o nicom inom, len o hejte na Hamiltona a to nepatrim medzi jeho fanusikov.

4 Likes

Jednoduché počty. Ferrari a Mercedes to dělají stejně.
Oba týmy to s přítlakem přehánějí a poskakují a dřou podlahy. V tomto případě se vyplatí mít trochu inženýry “matláky”, kteří svou nedokonalostí poskytují vozům rychlost.
V jednoduchosti je totiž síla ze které Williams tak těží. :+1:

Tak určiteeee… :grin:
Ty si kto, že ma posudzuješ? Ak si si všimol moju kritiku za posledný rok a poukazovanie na zbytočnosť Hamiltona vo Ferrari, tak by som rád upresnil tvoju pozornosť na moju kritiku Hamiltona za posledných 10 rokov (ty si si ju fakt nevšimol? :thinking: ) Ak čakáš, že teraz zrazu prezlečiem kabát (ako mnohí tiežfanúšikovia), tak si na omyle. V iných prípadoch by ľudia ocenili konštantnosť názorov, v mojom prípade z nejakého dôvodu nie…
Fandím Ferrari, tímu Ferrari, Hamilton je pre mňa nikto, prišiel sa len ukázať do Ferrari, aby to mal v životopise…