Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/5165/ferrari-ma-pred-vikendom-jasny-ciel-ziskat-co-najviac-bodov
Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/5165/ferrari-ma-pred-vikendom-jasny-ciel-ziskat-co-najviac-bodov
Paráda chlapci, takto to má vyzerať. Myslím diskusiu a fórum
Inak Ferrari by v Maďarsku mohlo byť už trochu lepšie.
to si snad robite srandu s touto diskusiou?
to ktoreho iniciativneho i…a napadlo nasadit? ved je toto totalne odveci a asi jedna z najhorsich foriem diskusii aku som videl
Asi je to len vec zvyku, či? Ale tiež niečo takéto vidím prvýkrát a sám som zvedavý, či si zvyknem Azda áno.
Ten nový formát je atypický a asi chvíli potrvá, než si na něj zvykneme. Výhodou je, že nabízí vysoký komfort vlastního psaní a některé zajímavé vychytávky, nevýhodou nutnost psát v jiném okně. Bez ohledu na cokoli oceňuji snahu redakce reagovat na podněty uživatelů. Zkusím se s tím sžít, věřím, že to půjde.
Je to parada
super stranka a super diskuzne forum
A jinak k věci: pro Ferrari by tato trať měla být milosrdnější než Red Bull Ring. Zdá se, že rudí mají aktuálně nejslabší motor v poli, rozhodně ztrácejí na Mercedes i Hondu, možná jsou zhruba na úrovni Renaultu. Hungaroring ale rozdíly ve výkonu motoru trochu maže, naopak je citlivý na přítlak, který Ferrari proti loňsku zvětšilo. (Byť Sebastian si v Rakousku stěžoval i na to, že přítlak není dostatečný.)
to je vec zvyku,
chalani to nasadili velmi rychlo, urcite to doladia nieco vymyslia aby sa dalo reagovat inline pod clankom.
je to lepsia platforma ako disqus a nema zmysel vymyslat a hlavne udrziavat vlastne technicke riesenie.
Nič nie je dokonalé, ale táto alternatíva zatiaľ najviac vyhovuje požiadavkám, ktoré na diskusiu máme.
- kontrola nad tým, kto sa registruje + silné právomoci smerom k užívateľom, aby sme to tu vedeli udržať na nejakej úrovni
- notifikácie a prehľad správ na jednom mieste
- možnosť editácie príspevkov
- všetko v našej réžii
- pomerne populárne riešenie, teda má aj dostatočnú programátorskú podporu a dokumentáciu
Má to aj nevýhody, chýba mi tu možnosť prispievať rovno pod článkom či vlákna, ale ako hovorí @helmutko je to o poznanie šikovnejšie ako pôvodné wordpress komentáre. A vývojom tejto ďalšej funkcionality nestrávime polovicu roka.
Sme však otvorení aj iným riešeniam a netrváme na ničom, budeme radi za každý konštruktívny názor.
na toto sa zvyknut neda, tu sa niekto nasilu snazil spojit 2 veci do hromady diskusiu pod clankom s klasickym diskusnym forumom a podarilo sa mu to fakt najhorsie ako sa dalo
dalsia vec co sa ukazala po tvojej odpovedi je, ze odpovede niesu odsadene a to znizuje prehlad
diskusia pod clankom ma byt jednoducha, netreba aby mala miliony “vychytavok”
Myslím, že ty kladné stránky převažují a i pro samotný web je dobré, že diskuse už není z technického hlediska jeho Achillovou patou. Rychlost, s jakou redakce zareagovala na naše připomínky, je obdivuhodná. A dál už je to na nás, aby ta diskuse byla hodnotná i po obsahové stránce a doplnila vysokou úroveň webu.
nove prispevky sa zobrazuju v poradi, ale daju sa rozbalit aj ako reakcie
vyhoda je v tom, ze sa lepsie diskutuje k teme a nie je tendencia vytvarat viacere vlakna v ramci jednej diskuzie.
podla mna je to lahsie moderovat.
je to open source discourse, vsak?
Áno. Aj to je výhoda, že postupne, dúfam, zvládneme dorobiť pridávanie komentárov priamo pod článkom.
ake su vlastne tie kladne stranky tohto riesenia? ja ich akosi nevidim, ale zato vidit dost tych negativ a tie su dost velke
ako diskusia k clankom je to neskutocne neprehladne a co ine moze byt to hlavne ako prehladnost? moze to mat milion vychytavok(ktore aj tak vyuzije par percet ludi), ale ak je to neprehladne tak je to na …
prispevky odsadene su, ale musis si ich rozbalit pod vlastnym prispevkom,
k tomu sa zobrazuju ako najnovsie dole.
je to trocha nezvyk, ale ma to aj svoje vyhody.
podla mna to bude super ako live diskuzia k pretekom, kde uvidis kazdy prispevok bez ohladu v ktorom vlakne je.
ale diskusia pod clankom nema byt ako live diskusia
a preco by som si to mal rozbalovat? to sa ma hned zobrazovat podla vlakien a odpovede maju byt odsadene
Tiez si myslim. Ferrari by mohlo byt treti najsilnejsi tim. Tazko odhadnut Racing Point.
mne chyba na hlavnej stranke, nejaka mala ikonka alebo ako to nazvat, k clankom, o pocte komentarov
- Vyzerá to divne
- Veľké obmedzenia na zobrazované meno (musí končiť písmenom/číslom, nemôžu byť 2 špeciálne znaky po sebe), takže som bol nútený vymyslieť nové meno ( #underscore##underscore#I#underscore##underscore#
II_II_II_II_II )
- Ale aspoň sa mi konečne vôbec dá pridať nejaký komentár, čož doteraz nešlo ani náhodou.