Ferrari je pripravené na nasadenie nového motora, hlásia médiá. Koľko koní prinesie? | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari čakajú nesmierne dôležité týždne. Zbytočne zahodené body v júli a auguste výrazne zredukovali šance Scuderie na boj o titul. Tím sa však nevzdáva a ešte v tomto roku chce prehovoriť do šampionátu aj Lewis Hamilton. Bude to však ťažké a je možné, že Ferrari to nebude mať celkom pevne vo svojich rukách. Okrem lepšej operatívy a realizácie musia v Maranelle zvýšiť aj svoju konkurencieschopnosť. Jednou z najväčších nádejí Scuderie v jesennej časti sezóny je nový motor.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/242914/ferrari-je-pripravene-na-nasadenie-noveho-motora-hlasia-media-kolko-koni-prinesie

Ty jo, jestli je to neposune dopredu tak uz fakt nevim proc si ten F1 team financuji, bohate by jim stacilo oslavovat jednou za rok v Le Mans.

Lui potrebuje 80k naviac od ostatnych a potom bude aj hammer time​:rofl:

Jak je to možné, že si sa v článku o Ferrari a Hamiltonovi zvlášť nechal predbehnúť a nie si tu prvý? Zapracuj na sebe, ide to s tebou dolu vodou. 80k nemusí pomôcť, viď Red Bull. Ale ja verím, že tých 20-30 pomôže.

2 lajkov

Ratlik se vsech boji, on jenom ostekava zezadu kdyz se zabehne z ustricackeho baru, haf haf.

Aj tak ocakavam ze poradie bude Mclaren - Mercedes - Ferrari - Redbull…

Zbytočne zahodené body v júli a auguste výrazne zredukovali šance Scuderie na boj o titul.///

nepovedal by som.. Ferrari v lete az tak nestratilo, a realita je len taka, ze ak chcu mat sancu bojovat o titul, musia REALNE koncit pred vsetkymi supermi (aj bez stastia, SC atd…) aj vdaka tomu motoru… Bez toho by bolo jedno kolko bodov by v lete ziskali…

3 lajkov

tak uz fakt nevim proc si ten F1 team financuji,

//

Oznámenie prestupu Lewisa Hamiltona do tímu Ferrari vo februári 2024 zvýšilo trhovú hodnotu (trhovú kapitalizáciu) spoločnosti Ferrari **o približne 7 až 10 miliárd dolárov..

Niesu to “ciste peniaze”, ale ako odpoved ti to snad staci… Ferrari nieje a nikdy nebude tim, ktory sposobi, ze Ty si kupis auto Ferrari vdaka tomu ze vyhraju titul. Zasadny rozdiel medzi nimi a takym RedBullom, Mercedesom, Renaultom… Ferrari to moze v podstate okaslat, tych ±500 mil € ktore daju do F1 (ano, rozpocet 300 + som si isty ze nejakymi inym kanalmi tam tych dalsich 200 rozleju) je pre nich nic. Zrnko v mori, pri cenach a ziskoch ich automobilky.. Tot vso…

A ano, aj ja sa ako fanusik Ferrari dlho zamyslam, o co im vlastne ide… Kazdopadne, nedostatkom penazi netrpi a nikdy trpiet nebudu.. Mozno to je ten problem, ze inym ide o krk casom ak su bez titulu su vo fin. tazkostiach, co Ferrari nikdy nebude.

2 lajkov

To mas uplne jednoduche no aby si mal o com pisat :rofl: no a ano Lui potrebuje 80k naviac :+1:

Niečo dá motor, niečo palivo, deflektory … Zvyšok je na Lewisovi.

Ťažko sa vyjadriť, ešte môžu narobiť trable pneumatiky.

Mohlo by spŕchnuť.

Rozumim tomu, ale stejne nevis jestli to nebylo jen docasne navyseni, nebo Lewis navodil trvaly rust, o tom pochybuji. Lewis ma kredit a v F1 neco znamena, Ferrari se bude muset projevit, pokud novy motor nezabere je jasne ze Lewis bude hledat vitezne auto, neni tam od toho aby krouzil p4-p5, ani to podium mu nejsou ochotni dorucit, potrebuje nabrat do druhe poloviny sebeduveru, to neni nic co by mel clovek neustale.