Ferrari čakajú nesmierne dôležité týždne. Zbytočne zahodené body v júli a auguste výrazne zredukovali šance Scuderie na boj o titul. Tím sa však nevzdáva a ešte v tomto roku chce prehovoriť do šampionátu aj Lewis Hamilton. Bude to však ťažké a je možné, že Ferrari to nebude mať celkom pevne vo svojich rukách. Okrem lepšej operatívy a realizácie musia v Maranelle zvýšiť aj svoju konkurencieschopnosť. Jednou z najväčších nádejí Scuderie v jesennej časti sezóny je nový motor.
Jak je to možné, že si sa v článku o Ferrari a Hamiltonovi zvlášť nechal predbehnúť a nie si tu prvý? Zapracuj na sebe, ide to s tebou dolu vodou. 80k nemusí pomôcť, viď Red Bull. Ale ja verím, že tých 20-30 pomôže.
Zbytočne zahodené body v júli a auguste výrazne zredukovali šance Scuderie na boj o titul.///
nepovedal by som.. Ferrari v lete az tak nestratilo, a realita je len taka, ze ak chcu mat sancu bojovat o titul, musia REALNE koncit pred vsetkymi supermi (aj bez stastia, SC atd…) aj vdaka tomu motoru… Bez toho by bolo jedno kolko bodov by v lete ziskali…
Oznámenie prestupu Lewisa Hamiltona do tímu Ferrari vo februári 2024 zvýšilo trhovú hodnotu (trhovú kapitalizáciu) spoločnosti Ferrari **o približne 7 až 10 miliárd dolárov..
Niesu to “ciste peniaze”, ale ako odpoved ti to snad staci… Ferrari nieje a nikdy nebude tim, ktory sposobi, ze Ty si kupis auto Ferrari vdaka tomu ze vyhraju titul. Zasadny rozdiel medzi nimi a takym RedBullom, Mercedesom, Renaultom… Ferrari to moze v podstate okaslat, tych ±500 mil € ktore daju do F1 (ano, rozpocet 300 + som si isty ze nejakymi inym kanalmi tam tych dalsich 200 rozleju) je pre nich nic. Zrnko v mori, pri cenach a ziskoch ich automobilky.. Tot vso…
A ano, aj ja sa ako fanusik Ferrari dlho zamyslam, o co im vlastne ide… Kazdopadne, nedostatkom penazi netrpi a nikdy trpiet nebudu.. Mozno to je ten problem, ze inym ide o krk casom ak su bez titulu su vo fin. tazkostiach, co Ferrari nikdy nebude.
Rozumim tomu, ale stejne nevis jestli to nebylo jen docasne navyseni, nebo Lewis navodil trvaly rust, o tom pochybuji. Lewis ma kredit a v F1 neco znamena, Ferrari se bude muset projevit, pokud novy motor nezabere je jasne ze Lewis bude hledat vitezne auto, neni tam od toho aby krouzil p4-p5, ani to podium mu nejsou ochotni dorucit, potrebuje nabrat do druhe poloviny sebeduveru, to neni nic co by mel clovek neustale.