Ferrari je najväčšie sklamanie doterajšieho priebehu sezóny, vyhlásil Palmer | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari má za sebou vynikajúcu druhú polovicu minulej sezóny. Bodová žatva Charlesa Leclerca bola porovnateľná s Maxom Verstappenom či Landom Norrisom. Taliansky tím vstupoval do tejto sezóny sebavedomý a plný očakávania, ale nasledovalo obrovské sklamanie. Podľa Jolyona Palmera je dokonca najväčším sklamaním prvej štvrtiny sezóny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198444/ferrari-je-najvacsie-sklamanie-doterajsieho-priebehu-sezony-vyhlasil-palmer

Asi jsme všichni od Ferrari očekávali trochu více, ale největší zklamání?
Prstem by se mělo ukazovat spíše na Aston a Renault.

5 Likes

Nevím, ale asi souhlasím s Palmerem. Od Astonu ani Alpine se nečekalo, že se zapojí do boje o titul, a to se pak přece jenom posuzuje trochu jinak. Ferrari mělo mít celkově lepší formu, Hamilton-neHamilton. To, že mají jedno “plnohodnotné” pódium z šesti závodů je hodně velká bída.

1 Like

Od Astonu jsem trochu něco čekal. Rozhodně jsem nečekal výkonnostně 8-10 místo.
Ferrari sklamalo na celé čáře. Měli všechen hype, všechnu pozornost, všechno na svý straně.
Velký zklamání.
To je jak kdyby ti nahráli před prázdnou bránu a ty bys to z 1m překopla.

Tohle je Ferrari letos.

3 Likes

To sa mohli opýtať aj mňa a dostali by rovnakú odpoveď o par tisícok lacnejšie

1 Like

bohuzial je to tak

Renault ukazuju zhruba co som ocakaval. Ferrari formalne ocakavania nenaplnilo, ale je to zhruba v intenciach ze, snazili sme to spravit co najlepsie, ale dopadlo to ako vzdy.
U mna mierne za ocakavaniami zaostal aj Mercedes, ale to uz je zopar rokov rovnake a jeden z kandidatov na top zaostavacov je samozrejme Aston.

Na opacnom konci su urcite Williams a zrejme aj Haas.

Já je viděl na tituly, tentokrát jsem se nechal napálit já :smile: No a Aston, to je též čistá ostuda, ale na chvostu pole :man_facepalming:

1 Like

Tohle se mi stává ve čtvrtek nepravidelně, ale docela často. :relieved:

1 Like

Ja ako dlhorocny fanusik ferrari nie som sklamany ani milimeter.
Takto je to s nimi neustale a toto je normalny stav, neviem kto sa comu cuduje.
Fandim, v polici mam polovicu modelov cervenych a to je cele :slight_smile:

2 Likes