Ferrari bude cez týždeň testovať verziu 2.0, znie z Talianska | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari má pred sebou najdôležitejší súťažný víkend v tomto roku. Na Veľkej cene Emilia Romagna chce predstaviť balík, ktorý by vraj mohol rozdať karty nanovo. Na tento moment sa však treba dôkladne pripraviť, čo chce taliansky tím spraviť vo štvrtok a v piatok na okruhu vo Fiorane.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153172/ferrari-bude-cez-tyzden-testovat-verziu-2-0-znie-z-talianska

Som skutočne zvedavý ako to auto bude vyzerať a hlavne ako to bude fungovať na trati. :crossed_fingers::crossed_fingers::crossed_fingers:

Měl by to být stejný sidepod jako má RB.

Jj to už nejakú dobu koluje Xkom. Uvidíme aká bude realita.

autosport

Carlos Sainz has been confirmed as Kick Sauber’s main target by the #F1 team’s representative Alessandro Alunni Bravi :dart:

“Everybody knows that there is a top driver that is available in the market, it’s Carlos Sainz,” he said. “I think that everybody, you know, would like to have Carlos on board."

to s tym Audi+Sainz to je kazdy den telenovela uz :smiley:

1 Like

Imola je velmi specificka. Ma specialne nastavenia a Ferrari pracuje pol roka len na tom, aby pred vlastnymi fanusikmi nevyzerali ako blbci. Verim, ze bude velmi dobre, tak ako pred rokom, avsak nepovazujem tuto trat za najlepsiu na uvedenie noviniek.

urcite lepsie ako sprintove vikendy, ktore sme mali teraz, podla mna.

podla mna bolo Miami zaujimave aj preto, lebo nebolo tolko natestovane v 3 treningoch, ale len 1…

To nevím, musíš mít asi ultra dobré chlazení a víme jak to je s Ferrari a jejich chlazením motorů. :smiley:

zaujimave urcite, ale z pohladu EVO u Ferrari mi ta Imola dava vacsi zmysel … aj ked McL to skusil a vieme ako dopadli :smiley:

Nechápem načo zasa vo Ferrari už dopredu na seba vyvíjajú tlak. Mclaren prišiel v tichosti bez veľkých rečí s updatom a vypálilo to dobre, vo Ferrari už mesiac každý rozoberá, aký obrovský skok idú urobiť a nič iné len boje o P1, náhodou to nevypáli a zas bude 2 roky hlava v smútku…

Fred ide tvrdo no

ostavam vsak obozretny, aj ked, u Binotta mi to prislo skor ako PR a boli zmateni, resp az moc prespekulovali data

u Freda by som si fakt klepkal na celo, keby si takymito vyjadreniami nakoniec podpilil konar

Kdo se bojí, sere v koutě.

1 Like

Fred bol celý čas ticho aj Ferrari. Oni vybehli až po Miami lebo už asi 99% vedia čo majú a čo donesú a sú si tým istý. U Binotta to bolo random. Fred by nič random nevypustil.

1 Like

Mercedes-AMG F1 W13 E Performance | Car Mod | Assetto World

1 Like
1 Like

image

KMag asi svojimi nedelnymi eskapadami nastval par ludi hahah :smiley:

2 Likes

Bottas - Bearman : Haas 2025

tomu by som aj veril celkom, bottas da solidny feedback k autu a bearman sa tam zajazdi aspon

No neviem neviem, kto dostava RB pod tlak:

• Tri double
  • Cina 1+3, kde druhe miesto bral McLaren
  • Australia Max DNF hned v uvode
  • Miami by bez SC opat vyhral Max a jediny, kto ho dostal pod tlak vdaka jeho poskodenej podlahe a SC bol opat McLaren. Napriek vsetkym problemom Maxa sa Leclerc ani vdaka SC ani len nedostal k naznaku na utok
  • Pole Positions 6/6

Neviem, ci Fred hovori za McLaren alebo to myslel tak, ze ten naskok sa im zmensil, ale len o trochu, ale stale su pohodlne vpredu. :smiley: