Ferrari bolo v Q2 tisícinku od blamáže. Vasseur z toho viní batériu | Magazín F1 - F1online.sk

Reportér televízie Sky Ted Kravitz na konci Q2 pozorne sledoval boxový múr Ferrari a šéf tímu Frédérica Vasseura. Domáci tím bol na prahu hanebného vypadnutia, ale zachránil sa najmenším možným rozdielom. Fred si vraj po postupe do Q2 zobral fľašu s vodou, poriadne sa napil a zhlboka si vydýchol. Spolu s ním si vydýchli všetci tifosi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/243465/ferrari-bolo-v-q2-tisicinku-od-blamaze-vasseur-z-toho-vini-bateriu
1 lajk

Funfact: Reálne to bolo 0.002s od vypadnutia. Keby Bortoleto má rovnakú stratu ako Hamilton (keby zajazdia rovnaký čas) tak by postúpil aj tak Hamilton pretože to kolo zajazdil skôr :rofl:

3 lajkov

Ako sa hovorí, že šťastie praje odvážnym. A dnes mali toľko odvahy, že si po Q2 museli určite aj trenky meniť…

Este ze Charles potiahol 7nasobneho inak by tu umelinu Bortoleto porazil :rofl:

1 lajk

Snad se jim to vyplati, uvidime, ale Ferrari umi vzdy v zavode nejak prekvapit, bohuzel vetsinou negativne.

Přiznám se upřímně, že jsem od Ferrari na domácí trati očekával mnohem více.
Ale kdo ví, třeba mají nastavené vozy spíše na závod.

Ferrari je zatím zklamání, asi všichni čekali víc. Ano, můžou mít nastavení na závod a zítra zajet na pódium, třeba i na vítězství. Jako vždy by to byl svátek pro tifosi, to je jasné.
Jiná věc je, mluvíme-li o boji o titul. To by museli mít auto schopné bojovat s Mercedesy za všech okolností a to zjevně pořád nemají. Ještě to holt chvíli potrvá.

1 lajk

Ferrari stále ještě chybí ten pověstný krůček, ale jinak mi dělají radost.

No jo, když jim ten krůček chybí už zase 20 let. To je to prokletí Ferrari - pohybují se trvale vepředu, ale ten poslední krůček se jim nedaří udělat. Přála bych jim to.

2 lajkov

Když začaly platit stropy, tak mi bylo jasné, že v gigantickém Ferrari nastanou velké problémy, takže jsem byl z jejích situací smířeny. Vlastně i ten jejích tradiční chaos byl i za Schumiho, takže taky nic nového pod sluncem.
Vlastně některé jejích kopance byly docela zábavné. Ještě dodnes se vzpomíná na Massu s anakondou.

3 lajkov

Stoji ve druhe rade, maji sanci.