Ferrari bolo rovnako rýchle ako my, tvrdí Stella | Magazín F1 - F1online.sk

jasne, ze ste mohli vyhrat . Lando mal ist dopredu na plne gule ako sa dalo a Pia mal brzdit LECa ako sa dalo. Na zaciatku preteku este nebolo zname, ze F bude take dobre, takze Pia mal brzdit silno, pripadne ak by ho Lec predbehol, tak ho vyrusovat pokusmi o predbehnutie na 3 rovinkach. Neruseny Lando mohol zvysovat naskok a pohodlne robit dobre casy. Bol by vyhral. Ale nie, treba sa bit medzi sebou, a kde sa 2 biju, 3. vyhrava! Tak vam treba.

1 Like

nemusel, tak sa so svojim inzinierom dohodol. Mohol ist na doublepit, ale radsej isiel o kolo dalej. Ich chyba…

Vždyť mu inženýr ohlásil, že musí zustat venku, že pitují Landa

Piastriho totálne zarezali v Silverstone.

Tak Max síce tlačí na to, aby sa s tým niečo robilo ale asi aj jemu musí byť jasné, že na rozdiel od iných teamov na rošte sa neválajú USBčka s riešením situácie a vyprodukovať niečo proste trvá čas ktorý RB nemá (a asi ani peniaze v budgete, thx Checo)

2 Likes

Já ti to taky říkal s tím vzájemným pokrýváním.

Taky jsem tinpsal, že už si zapadl do RBR rodiny

To mi radši říkej, že jsem khokhot než to, že jsem v nějaký vypečený rodince.

1 Like

4 Likes

@PUFF tu tuším radil. TPč to fuel for fans má aj staré veci a o dosť viac ako formulastore.sk. A napr na toto som dostal promo kód na vytvorenie účtu, že -20% z prvej objednávky. Takže díky moc Puffe. Dobrá rada. A sú tam docela dobré ceny za merch.
image

Myslím že ja dnes v inej téme. Ale možno aj puff.

Já ne. :smiley:
Merch nekupuji, nenosím. Mám jen vystavenou figurku Maxe a Lewise.
To je vše, co z F1 mám. + pár knih.

Je to tady?

https://www.autosport.com/f1/news/neweys-move-to-aston-martin-set-to-be-made-official/10650943/

a kto to teda bol. Ja že si to bol dneska ty

@landofan To byl.

Tak to v tom prípade díky moc @landofan za radu.

1 Like

:eyes:

2 Likes

:eyes:

2 Likes

Je nějakej zelenej…