Fanúšikovia zostali znechutení zo záveru VC Veľkej Británie: FIA vysvetľuje ďalšiu blamáž | Magazín F1 - F1online.sk

Nepopírám, on když vydal tu zprávu že maj předjet lapované vozy, tak tím se pohřbil neb se to nestíhalo, tím to dodělal a proto byl vyhozen. Tam nejen že špatně určil kdo má předjet a nevybral všechny, ale i zmršil tu část v pravidlech že SC zajede do boxů až v následujícím kole.

1 lajk

Od té doby se pravidlo nezměnilo, tak proč by měl ředitel závodu dělat stejnou chybu.

Tím že by vydal pokyn “OVERTAKING WILL NOT BE PERMITTED”, by udělal stejnou chybu? Hele Ferdo, zkus se nad tím více zamýšlet co píšu, nerozumíš tomu co tu píši. Opakuji, on by nevydal pokyn ‘LAPPED CARS MAY NOW OVERTAKE’, ale “OVERTAKING WILL NOT BE PERMITTED”, to pravidla řeší.

1 lajk

Jenže to bys vymyslel naprostou blbost.

Bude: 10. Piastri 1. Leclerc 11. Sainz 12. Gasly 2. Hamilton 13. Ocon 14. Albon 15. Colapinto 3. Russell

Atd.

SC odchytne leadera, takže Piastri bude muset dojet balík.

Takže budeš mít konec
20.
21.
22.
10.

Sainzovi znemožníš útočit na body. 10 Piastri najednou bude dávat kolo navíc jezdcům, kteří by to kolo od něho nedostali atd.

K čemu takový nápad je?

Jediná reálná možnost kterou ředitel závodu mohl udělat je stopnout závod. V takovém případě by všichni zajeli do boxů a nebyly by žádné mrtvé kola za SC. Pak by se dojížděl závod v napínavém módu a všichni by byli spokojení.

Divím se, že takové pravidlo na poslední kola ještě nezavedli, když ve všech případech SC v posledních kolech nastává pouze chaos.

To by bylo daleko drsnější ovlivnění závodu, než když se dojede na SC. Takže všichni by určitě spokojení nebyli :smile: .

…no a bez toho tu šanci měl ne? :grinning_face_with_smiling_eyes: Pro někoho by to byl konec nadějí, no někteří by ještě šanci dostali, a byla by jich většina, to je hlavní pointa.

Ale já to nepotřebuji, jen píši že je to legální možnost odstartovat to bez vrácení lapovaných vozů do stejného kola, což zabere minimálně kolo SC navíc.

1 lajk

Počkej. 10. Piastri a mezi Piastrim a 11 Saizem bude gap 2 vteřiny.

Přijede Leclerc, kterého musí Sainz pustit.
Pak padne safety car. Reálný gap mezi Piastri a Sainzem bude 2 vteřiny.

Tohle se může stát.

Takže restart bude 1. Leclerc 11. Sainz 12. Albon 2. Hamilton

A na konci bude
20. 21. 22. 10.

Je mi to jasný, tak jest. Mezi jezdci v pořadí ve stejném kole se budou motat jezdci o kolo a víc zpět, není to dokonalé ale pro F1 nic nového, nepuštění vozů o kolo zpět není pro F1 novinka.

1 lajk

Pořadí by zůstalo stejné a nemusel by být pevný start, ale letmý, pak by se snížilo riziko další kolize. Hlavně by měl závod téměř plný počet ostrých kol.

A k čemu takový restart vlastně je?
To už je lepší dojet za SC s jasně daným pořádím a ne kočkopes na sílu.

Podle mě se hledá problém kde není, celkem mimořádný konec za SC není žádná tragédie. Souhlasím s tím, že pouštění aut o kolo zpět je zbytečné a celkem nesmyslné zdržení, já bych ostatní nechala, aby je normálně předjeli, a na konci bych jim připočítala jedno kolo, jako to teď udělali Sainzovi. Výsledek by byl stejný a bylo by to o dost jednodušší a rychlejší. Ale to až budu ta ředitelka :smile: .

…to je věc jiná, jak jsem psal, já to nepotřebuji. Ale spousta fandů by asi raději končit bez SC, tak pokud by to bylo možné proč ne, to poslední kolo by si tam jezdci ještě zabojovali, to nepochybuji. A když nad tím přemýšlím, bylo by to správně, proč by nemohli ještě zabojovat ti co jsou v pořadí a maj lepší/horší místo na dosah. Alpine by se vyřadilo, to je jasné :joy:

1 lajk

Když se změní pravidla, tak nebudu proti.
Mi hlavně vadí zdržování závodů dlouhými jízdami za SC. Když porovnám profíky v Monaku s častými amatéry na mnoha jiných tratích, tak je mi z toho smutno. Jedná se hlavně o okruhy ve státech kde nemají oktanovou krev, ale jde jim hlavně o reklamu svého státu.

Měli by zrušit tu blbost s unlapování jedzců.
Jezdci by se za SC seřadili podle aktuálního pořádí, což by zabralo půl kola a mohlo by se restartovat mnohem rychleji.

1 lajk

… no jo, ale když ani v rozhodujícím momentu nejsou schopni zjistit kde je Sainz, tak to po nich chceš moc :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Spíš bych se zaměřil na rychlejší odbavení těch, kteří mají kolo.

Jezdí se za SC, pak se dá pokyn, že můžou předjet a pak teprve restart.

Mohl by tam být rovnou druhý SC, který ihned pojede s unlapped jezdcema.

Nebo je rok 2026, takže můžou vylitnout drony na místo nehody. Tam troubit a blikat, a unlapped jezdci mohou jet sami.

ty bys taky dal neomezený zdroje na vývoj i pod cost capem