Fallows: Rozhodli sme sa ísť cestou evolúcie, nie revolúcie | Magazín F1 - F1online.sk

Zatiaľ čo viacero tímov na čele s Ferrari a Mercedesom prekopalo svoj minuloročný koncept takpovediac od základov, v Aston Martine sa rozhodli pokračovať tam, kde na sklonku predchádzajúcej sezóny skončili. A zdá sa, že dobre urobili. Britský tím sa totiž javí byť pomerne konkurencieschopný a je vysoko pravdepodobné, že si oproti vlaňajšku nepohorší. Pokiaľ sa posunie, tak len smerom dopredu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144019/fallows-rozhodli-sme-sa-ist-cestou-evolucie-nie-revolucie

Sezonní vývoj je věc kterou musí u Astonu zlepšit. Letos bych rád viděl že nezačnou příliš daleko od TOP 3, a postupně, ale jistě budou ukrajovat :wink: :green_heart:

1 Like

Jak vlastne dopadol aston minuly rok? Pred letom nahodili update co nefungoval tak sa vratili ku starej specifikacii a s tym zacinaju letos? Jak to je pls

Nee, z toho co jim příliš nefungovalo to začali kombinovat se starými díly a pak to vše ještě modifikovali. Přišli prý na to co musí udělat k tomu aby z toho vytěžili víc, bylo potřeba udělat více komplexní upgrade, který přišel až letos. Ke konci ale používali modifikované upgrady, ne že se vrátili jen k tomu starému.

1 Like

Jo aha to som tomu zase dal :grin:

Takze z toho co mali vybrali to naj a tento rok s tym zacinaju? To znie ako fajn zaklad

@PUFF @HellHogr @spineIesssheep

Jak je ohledně situace volného místa v Mercedesu vážná dokládaj kurzy sázkových kanceláří kdo Hamiltona nahradí :open_mouth: :eyes:

Neumím angličký kurzy. :smiley:

Vsaď milion na Antonelliho a když to klapne daj ti jich 14 :open_mouth: Alonso mega favorit.

Měl jsem krásný den, tak mi ho nekaž Alonsem. :stuck_out_tongue:

to čísilko za lomítkem má větší váhu

Promiň, já nerad.

V Abu už pak jeli s plně upraveným autem, ale jak píše @Situs museli to postupně modifikovat. O převodovce Mercedesu a zavěšení se dozvěděli pozdě, takže zadní část AM bude výrazně přepracovaná okolo 5 závodu

1 Like

Převod kurzu je jako 1,73, aby jsi to lépe pochopil.

Mě to přepočítávat nemusíš, to spíš Puffákovi :smiley:

To mělo být pro něj, pardon :smile:

1 Like

Však ty nechápeš ani desetinné kurzy. :smiley:

Takže pro lidi:
Alonso 1,73
Albon 4,5
Sainz 6…
Schumacher 8
Ocon 11
Antonelli 15…

A bude to Bottas. :smiley: