F1 zverejnila nový kalendár pre rok 2021 | F1online.sk

Avizované zmeny v kalendári sú realitou. Formula 1 v utorok ráno predstavila aktualizovaný harmonogram pre sezónu 2021, čím potvrdila úpravy, o ktorých sa predbežne hovorilo. Sezónu 2021 otvorí Bahrajn.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/20534/f1-zverejnila-novy-kalendar-pre-rok-2021

Čínske problémy s logistikou sú taká celkom diplomatická zásterka pre tamojšiu pandemickú situáciu, ktorú sa súdruhovia snažia utajiť, ale pre fanúšikov len dobre. Očakávam, že za súčasných okolností vypadne aj Monako a Baku, neskôr možno Singapur a Japonsko, a okrem Imoly a Algarve sa znova pôjde na tradičné trate. Rád by som videl návrat Hockenheimu a možno nejakú novinku, aj keď F1 staví skôr na osvedčené lokality z minulej sezóny.

Nie Imola :frowning: to budú zas nudné preteky. To mohli radšej dať Mugello

Vsetko by bolo lepsie ako imola… Nebyt Ver defektu a SC bola by to najnudnejsia VC minuly rok

Myslím že nebyť tých havárii v Mugelle tak by to asi bol tiež jeden z tých menej zaujímavých pretekov. Ale zas ktovie kľudne by to moholo byť aj pekne zaujímavé. A myslím že toto ešte nie je určite finálna verzia keďže všetky mestské okruhy môžu mať rovnaký problém ako Austrália.

Tiež sa mi tá Imola nepozdáva, lebo je to nuda ako Abu Dabi keď sa nič nezomelie, ja by som chcel radšej vidieť Nemecko ale asi Taliani poriadne zakešovali aby mali doma dve veľké ceny. Som zvedavý či aj tento rok bude najlepší Taliansky tým na Imole Alpha Tauri.

Pri Mugelle nie je aj politický problém, že okruh vlastní Ferrari?

Kacírska myšlienka: Náhradná VC Monaka na Paul Ricard a VC Francúzska by potom bola na Magny-Course :grinning:

Magny by bolo perfect tam by sa obiehalo pomerne jednoducho so súčasnými monopostami. Paula nech si pichnú do …

Ja by som namiesto imoly radšej to Turecko alebo hockenheim ale uvidíme asi sa to bude ešte menit