F1 zverejnila nové intro na sezónu 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 13:36

Už o pár hodín nás čaká prvý tréningy Formuly 1 v tejto sezóne. V piatok o 2:30 nášho času to všetko vypukne aj s novým introm, ktoré nás bude sprevádzať pri všetkých tréningoch, kvalifikáciách, šprintoch a pretekoch počas nasledujúcich desiatich mesiacov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189683/f1-zverejnila-nove-intro-na-sezonu-2025

Russell top. Max tam zas stojí ako taký kôl v plote…

1 Like

Alonso tomu vévodí, neskutečně charisma :slightly_smiling_face: :green_heart: :blue_heart:

3 Likes

Ale jo, líbí. 151515

Iba mne sa to zda ako intro k PC hre? :smiley:

Ale inak vpoho :slight_smile:

1 Like

Russell by bol nesympaticky aj keby neviem o koho ide uz len na zaklade tohto videa.

A Alpine asi zohnal nejakeho vazenskeho holica pre pilotov pred tymto natacanim. :sweat_smile:

Ale inak fajn video.

2 Likes

Inak fakt :smiley:
Ale Pierre ma “nove” vlasy, on musel :smiley:

Vyzera to dost blbo kym tie vlasy narastu. Zle to nacasoval, mal ist na nastrelenie skor, aby v intre nevyzeral cely rok takto. :sweat_smile:

3 Likes

Celkom dobre az na za mna rychle prestrihy medzi jazdcami. A ten Carlos hned ta reklama na sampon ma rozosmiali :smiley:

1 Like

skoda, tesil som sa na plesateho pilota F1. To tu uz davno nebolo.

5 Likes

Verstappen to odflaknul.

1 Like

Díval jsem se na dnešní rozcvičku a Aston jezdil podlahou hodně vysoko nad vozovkou. Máš nějaké info proč?

Inak je stále PR robot, že?Ale keď ma zmysel pre humor tiež nie je dobré.

Ešte že ja som zaujatá voči Maxovi :woman_facepalming:t3:

A Jack sa ostrihal kôli teplu, ale úprimne vôbec mu to nepristane. Z vlasmi to bol pekný chalan. Teraz vyzerá jak keby ušiel z výcviku US navy a zvýrazňuje mu to črty, čo by nemuselo.

Hej, ako napisal Jos, v Alpine teraz vyzeraju trochu ako vazni :smiley:

1 Like

Za mna zly zaber na Alonsa vyzera tam moc staro oproti ostatnym celkovo a o to este viac ked po nom nasleduje to chlapča Antoneli. :roll_eyes:

Nevypadá, je.
image

3 Likes

Russell klasický kašpar :person_facepalming:

snad sa bude cela sezona F1 niest v cervenej farbe

Mne se to libilo. Lewis se modli jako skoro vzdy a jako vzdy to vypada dobre (myslim ze ten to nikdy nepodcenil), Charles trosku posmutnele, ale je to hezoun. Max jako Zeus ( asi poprve to vypada dobre). Ostatni taky celkem dobry, az na George. Minuly andel vypadal cool, takhle zdalky je to letos takova divna vrana.