“Mám pár priateľov, ktorí tam chodievajú a hovoria mi, že je to úžasné miesto. Myslím si však, že predtým, ako niečo budem komentovať, by som mal presne vedieť, čo je vo veci,” vysvetľuje Lewis Hamilton. “Nelson Mandela pred rokmi povedal, že šport má silu spraviť svet lepším. Ja si myslím, že sme už zbadali tento posun k lepšiemu — my ako šport sme sa zaviazali a začali tlačiť na podporu ľudských práv, rovnosti a inklúzie.”
Ja neviem… možno ma za toto ukameňujete, ale mne sa toto naozaj nepáči. Už tu máme Bahrajn a Abú Dhabí, načo ešte aj Saudskú Arábiu… Pritom v tejto sezóne dostali šancu Portimao, Mugello, Imola a všetci si pochvaľovali aké pekné trate sú to… Načo zase takúto umelinu…
Neviem koľko platili poplatok tento rok Portimao, Mugello a Imola do kešene Liberty Media za možnosť organizácie pretekov, ale predpokladám, že nič, alebo len nejakú symbolickú sumu. Ak má niekto presnejšie informácie, nech ma opraví.
Arabáši platia každý rok okolo 40 milionov dolárov. Ty by si ako majiteľ F1 kde organizoval preteky?
ale potom nech sa nehraju pred pretekmi na velkych ochrancov ludskych prav, lebo ludske prava v saudskej arabii su radovo nizsie ako ich maju cernoskovia v usa za ktorych si pred pretekmi klakuju
samozrejme, ze fia tiez o tom rozhoduje
a nieje pravda, ze liberty sa nehra na ochrancu ludskych prav, kto asi zakazal grid girls? bola toprave liberty,lebo sa to nepacilo manzelke ich sefa a tak to zakazali lebo je to vraj sexisticke
bez suhlasu liberty by si tie rasisticke poklaknutia lujzo robit nemohol
Tak Lewis je najvyssi cas si nastudovat nieco o porusovani ludskych prav u Saudov a najblizsi vikend v Turecku nosit tricko : Stop porusovaniu ludskych prav v Saudskej Arabii. Budes mat na to gule ?