F1 sa blíži k pretekom v Thajsku, ktoré má prednosť pred Afrikou, Sepangom i Istanbulom | Magazín F1 - F1online.sk

Môžeme sa tešiť na ďalšie zmeny v kalendári Formuly 1? V posledných mesiacoch sa zdá, že žiadna z afrických krajín nemá vo svojom úsilí dostatočnú dynamiku, aby rozhovory so Stefanom Domenicalim dotiahla do konca. Rwanda pokračuje v ozbrojených konfliktoch na území susedných štátov a podujatie v Kyalami devastuje korupcia. Naopak, v Austrálii za svoju vec mocne zabojovalo Thajsko.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/190986/f1-sa-blizi-k-pretekom-v-thajsku-ktore-ma-prednost-pred-afrikou-sepangom-i-istanbulom

Jednoducho, kto polozi na stôl vacsi balik, tomu to dáme.
Pomedzi to budeme vydavat vzletne a oficialne blaboly.
V Europe skrtneme nepodstatne SPA, Nemecko sme uz hodili cez palubu davno, sak na co su nam tradicne podujatia …
Majte ma radi, vas Stefano Domenicali.

Verím, že v Thajsku by sa mohli vrátiť grid girls.

Tam totiž majú ženy väčšinou penis, a tak by to mohlo vyhovovať súčasnej woke dobe. :sweat_smile:

Hezky provokuješ. Využíváš bezpečí, že je Sulayem zrovna na Ramadánu? :grin:

Kaaamo toto je najviac nedoceneny komentar :smiley: rozhodne by to potesilo oko divaka a aj bojovnikov za vsetko a proti vsetkemu :smiley:

1 Like

Pokial viem, tak ramadan je post a nie nejaka dovolenka, pocas ktorej by bol Sulayem odcestovany a nemohol by sledovat moje komentare na f1online, takze ziadne bezpecie nemam. :smiley:

1 Like

Toto je dobre. Este som to nepocul, ale asi to zacnem pouzivat. :smiley:

Niekde som cital, ze zamestnavat transky je ideal. Dostanes vykon chlapa za cenu zeny, takze aj z ekonomickeho hladiska by grid girls v Thajsku davali zmysel. :sweat_smile:

A kamarat, co sa nedavno vratil z Thajska hovoril, ze najkrajsie zeny su tam v skutocnosti chlapi. Takze win win. :joy:

1 Like

Tady máš ramadán.

kamarát bol asi v kuse mimo…bol som tam x krát a žiadnu peknú ženu som tam nevidel,vrátane tých s klobásou…

Je to smutné.
image

A jak jsi zjistil, že mají klobásu?
Na pokoji? :smiley:

neprezrádzaj,je tu kopa svedkov :rofl:

Tie s klobasou sa ti prestali pacit az potom, co si objavil klobasu ci este predtym? :sweat_smile:

Taky se mi chce bléjt.